Persiapan Cuaca Usum: Produk És Ngalembereh Pangsaéna Kanggo 2021

Napigasi Gancang

Pikeun sahenteuna waktos anu pondok unggal taun, urang sadayana resep gaduh Wonderland usum salju. Tapi salju sareng és condong nyababkeun masalah ageung dina jalan tol urang atanapi jalan tol. Salju tiasa shovel kaluar tina jalan ku sekop salju alus , atanapi ditiup ku hiji blower salju listrik . Nanging, és rada rumit pikeun dicabut. Janten naon cara anu paling saé pikeun méréskeun és anu leueur dina usum salju? És lebur!



Pangalusna És Peleburan Pangalusna



Aman Paw, Anjing Tutuwuhan Anjing Paw & Piaraan Aman És Lebur -8lb, 100% Uyah / Klorida Gratis -No-Toxic, Vet ... Aman Paw, Anjing Tutuwuhan Anjing Paw & Piaraan Aman És Lebur -8lb, 100% Uyah / Klorida Gratis -No-Toxic, Vet ...
  • Jalma & PET SAFE - Bayangkeun és ngalembereh anjeun tiasa ...
  • Ngalenyepan dina suhu rendah - Dijamin lebur di ...
  • FORMULA REKOMENDASI ​​VETERINARIAN - Béda sareng anu sanés ...
Pariksa Harga Ayeuna

Pilihan Top pikeun Tujuan Husus:

Pilihan anu saé sanés:

Kumaha És Lebur Gawé?

És paling lééh pikeun jalan tol



Senyawa és lebur turun suhu katirisan cai, anu nyababkeun salju sareng és ngalembereh sareng ngabantosan nyegah tina ngeusian beku. Sababaraha jinis és lebur bakal ngaleos ngalangkungan és atanapi salju anu kentel sareng nyababkeun cai asam dina tingkat taneuh, anu ngajantenkeun és atanapi salju langkung gampang dicabut. Jinis anu sanés ngan ukur nyababkeun és janten slush lemes anu gampang dicedok atanapi disapu.

kovid 19 ideu paket perawatan

Sedengkeun bentuk és anu paling kolot sareng paling umum nyaéta uyah batu saderhana, aya rupa-rupa sanyawa kimia anu dianggo ayeuna. Nanging, sababaraha panginten henteu aman pikeun dianggo di sakuriling ingon-ingon, atanapi tiasa nyababkeun kahirupan pepelakan di tempat pamiceunan ngagaduhan masalah. Sababaraha variétas bahkan dipikanyaho ngadu permukaan beton! Janten penting pikeun terang naon anu anjeun anggo sareng kumaha réaksina sateuacan dianggo.

Sadaya sanyawa deicing gaduh kisaran suhu anu tangtu dimana aranjeunna mimiti kirang épéktip. Sacara umum, épéktipitas diukur ku lebur és damel sakitar 15-20 menit saatos diterapkeun. Seuseueurna sigana paling efektif dina kisaran suhu 25 ° F dugi ka -25 ° F, sanaos unggal jinisna bakal bénten-bénten.



Ampir kabéh és ngalembereh ngagaduhan efek samping. Éta panginten tiasa mangaruhan pangaruh kana pepelakan, atanapi henteu aman upami dikonsumsi, jsté. Sacara umum, nalika diukur ngalawan bahaya és licin sareng salju dina usum salju, umumna dipikaharti yén aranjeunna masih diperyogikeun. Tapi aya sababaraha jinis anu langkung aman tibatan anu sanés.

Jinis És Lebur Sareng Manpaatna

Hayu urang nalungtik sanyawa deicing sakedik langkung detil ku ngajajah bahan aktif anu nyababkeun és lebur. Masing-masing jinis és ngalembereh bakal utamina mangrupikeun bahan tina daptar ieu, atanapi campuran uyah batu sareng salah sahiji bahan aktif anu sanés.

Sodium Klorida 'Uyah Batu'

Nalika ieu mangrupikeun és anu paling umum, sareng pastina anu pangkolotna, salaku és és ngalembereh sanés panggancangna dianggo. Épéktip ngan ukur dugi ka 20 ° F, saatos pasipatan lebur és kalem sacara signifikan, éta sering dianggo salaku pangkalan ageung pikeun és ngalembereh és sabab éta mahal pisan sareng sayogi seueur. Éta kristalin dina struktur, katingalina langkung mirip batu tibatan resep pelet. Uyah batu sering dianggo pikeun jalan jalan, tapi éta nyésakeun résidu natrium keputih, sareng seueur teuing aliran cai uyah batu bakal maéhan pepelakan.

Kalsium Klorida



Ieu mangrupikeun salah és és paling épéktip dina industri, sabab kalsium klorida tiasa ngalebur és sareng salju turun ka -25 ° F. Sadia dina pélét, flak, atanapi bubuk tipeu, ogé és cair, cairan kalsium klorida ogé salah sahiji pilihan anu langkung mahal, sanaos peryogi sakedik janten épéktip. Sanaos sakedik kalsium klorida biasana dipendakan dina pupuk, ieu mangrupikeun salah és lebur anu tiasa nyababkeun pepelakan konéng dina jumlah anu ekstrim, anu hartosna padang rumput hejo atanapi pepelakan wates anjeun tiasa janten résiko. Éta ogé tiasa nyababkeun sababaraha pitting dina beton, sareng rada korosif pikeun sababaraha logam.

Kalium Klorida sareng Urea

Kalium Klorida bakal lebur és dina suhu handap dugi ka 12 ° F, sareng uréa dugi ka 15 ° F. Duanana produk ieu ilahar dianggap aman dianggo di sakitar pepelakan, sabab duanana sering ditambihan campuran aduk. Bentuk super-refined kalium klorida parantos dianggo salaku gaganti uyah dina tuangeun, tapi kalium klorida kualitas jalan kedah pernah didahar. Teuing ieu kabur tina cai kana kebon anjeun atanapi kebon tiasa nyababkeun kadar kalium dina taneuh anjeun sareng meryogikeun ngimbangan.

Magnésium Klorida

Lebur dina suhu dugi ka 5 ° F, magnésium klorida katingalina sapertos bahan bodas anu lemes-lemes. Éta kirang korosif dibandingkeun kalsium klorida atanapi natrium klorida, sareng rada ramah lingkungan dina pepelakan. Mimitina éta bakal ngamimitian prosés ngalembereh sakumaha gancangna kalsium klorida, tapi tiasa diincer sareng janten kirang épéktip. Mangrupikeun taun panggunaan, éta bakal ngamimitian nyababkeun beton dina beton.

Asétat 'Natrium Asétat', 'Kalsium Magnesium Asétat'

Natrium asétat ilahar dianggo salaku landasan pacu. Éta aktip turun ka 0 ° F, sareng éksotérmatik, hartosna ngahasilkeun panas nalika ngaleyurkeun. Éta ilaharna bubuk, sareng tiasa sumebar dina rohangan anu langkung lega kalayan jumlah anu langkung alit.

Kalsium magnésium asétat (CMA) dianggo ku Caltrans sareng sistem jalan kaayaan A.S. pikeun ngajaga jalan raya anu langkung lami. Éta sumebar di jalan-jalan sateuacan kabentukna és, sareng daripada nyababkeun ngalembereh, éta nyababkeun molekul és ngeureunkeun silih lengket, ngajaga bahan anu leueur sareng ningkatkeun daya tarik dina jalan raya. Éta henteu raoseun pikeun sato sabab bau sapertos cuka. CMA condong jauh kamungkinan kana ngaruksak jalan atanapi logam, sareng umumna aman sacara ékologis. Upami anjeun hoyong és ngalembereh aman pikeun beton, CMA mangrupikeun pilihan anu hadé.

Jinis És Lebur Anu sanés

Aya dua jinis glikol anu biasa dianggo dina és lebur - étiléna glikol, sareng propiléna glikol.

Étiléna glikol épéktip pisan, sareng sering dianggo salaku kapal udara. Éta tiasa ngirangan titik beku tina cai kana suhu anu handap -58 ° F. Nanging, étiléna glikol ogé aya racun pikeun manusa sareng sasatoan, sahingga sacara sanésna didégdasi kanggo dianggo di bagian luar pesawat terbang.

Propiléna glikol (PG) nontoxic pikeun pepelakan, ingon-ingon sareng sato. Nyatana, éta sering dianggo dina perasa rasa sareng produk kosmétik. Dina taun-taun ayeuna, éta ngagentos panggunaan étiléna glikol sabab tiasa nurunkeun titik katirisan cai kana ampir -75 ° F! Éta sayogi dina sababaraha campuran és lééh piaraan-aman. Salaku PG mangrupikeun cairan, umumna dicampurkeun sareng sababaraha bentuk-ningkatna, bahan butiran porous. Janten, nalika anjeun mésér cairan és granular anu ngagunakeunana, anu anjeun bakal tingali nyaéta penambah daya tarik tibatan PG cair anu henteu warna.

És Ngalebur Campuran

Catetan gancang ngeunaan campuran és és di dieu: seuseueurna és lebur anu dicampur biasana diwangun ku uyah batu sareng sakedik bahan aktif anu sanés. Janten, salaku conto, anjeun tiasa mésér campuran pikeun mendakan yén éta 95% uyah batu, sareng 5% kalsium klorida. Langkung sering tibatan henteu, campuran tiasa dianggo sami sareng uyah batu murni sanaos aranjeunna ngagaduhan bahan déét anu sanés, sareng hiji-hijina manpaatna nyaéta suhu anu rada handap anu tiasa dileburkeun dina lebur. Ieu henteu hartosna sadayana campuran henteu hadé, komo kuring bakal nyarankeun sababaraha! Tapi kudu sadar naon anu aya dina és anjeun ngalembereh.

Kasalametan Piaraan & Karacunan És Ngalembereh

És paling lééh pikeun piaraan

Anjeun teu hoyong és anjeun ngalembereh pikeun ngarusak kebon anjeun atanapi halaman rumput hejo, atanapi bahkan jalan tol anjeun. Nanging, anu langkung penting nyaéta résiko pikeun diri anjeun, murangkalih anjeun, atanapi piaraan anjeun. Hayu urang terang naon anu paling bahaya pikeun anjeun sareng kulawarga anjeun, sareng diajar kumaha ngajaga diri tina masalah éta.

Naon Jenis És Lebur Anu Bahaya?

Sedengkeun sadaya jinis és ngalembereh kedah diurus ku ati-ati, ieu daptar pondok bahaya pikeun jalma atanapi piaraan anu aya hubunganana sareng macem-macem jinis és lebur sareng kumaha cara nyingkahanana.

Sodium Klorida: Teuing uyah tiasa ngeringkeun bantalan paw kana ucing sareng anjing. Ogé, bari uyah murni teu kunanaon, seueur teuing, sareng uyah batu tingkat jalan tiasa ngandung bahan-bahan sanés sareng déiks anu sanés. Entong tuang!

Kalsium Klorida: Nanganan kalayan ati-ati. Bisa nyababkeun iritasi beuteung upami dicerna, iritasi kulit sareng panon sareng kaduruk upami aya dina panon, atanapi masalah pernapasan upami diseuseup.

Kalium Klorida: Napas dina lebu nalika nyebarkeun tiasa nyababkeun batuk / nyeri tikoro, sareng kéngingkeun lebu dina panon anjeun tiasa nyababkeun beureum sareng nyeri panon. Nyerna éta tiasa nyababkeun seueul, utah, kalemahan, sareng konvulsi.

Magnésium klorida: Cegah napas lebu sabab tiasa nyababkeun iritasi anu signifikan, sareng henteu kénging lebu dina panon anjeun. Bisa nyababkeun iritasi cahaya kana kulit. Intisari nyababkeun seueul, teu ngarareunah beuteung, sareng utah.

Asétat: Cegah tina ieu dina panon anjeun atanapi diseuseup sabab tiasa nyababkeun paru-paru sareng iritasi panon. Anggo sarung bari nyebarkeun, sareng nyeuseuh tuntas saatosna. Pastikeun pikeun ngumbah paws sato saatos ngalangkungan asétat.

Glikol: Étiléna glikol mangrupakeun racun pikeun manusa sareng ingon-ingon, tapi ngagaduhan rasa anu amis anu tiasa ngabujuk sato pikeun ngaraosan éta. Milarian bantosan médis upami dikonsumsi. Propiléna glikol nyaéta nontoxic.

Ngagunakeun Keusik Kalayan Produk És Lebur Anjeun

Salah sahiji alternatif umum pikeun ngagunakeun seueur és lebur nyaéta nyebarkeun keusik anu kasar dibarengan ku és anjeun ngalembereh. Ieu bakal nyayogikeun permukaan anu langkung kasar pikeun langkung seueur daya tarik, tapi bakal ngirangan kabutuhan pikeun nganggo langkung seueur panyawat dina kaayaan és sareng salju. Ieu tiasa ngabantosan anjeun atanapi milik anjeun tina aspék és anu berpotensi ngarusak és lebur. Émut, keusik moal lebur és atanapi salju, janten sanés gaganti sanyawa lebur, ngan ukur alternatip anu tiasa ngabantosan ngirangan kabutuhan lebur.

Ngajaga Piaraan sareng Barudak Aman

Barudak leutik kasohor nyokot barang-barang (khususna warna-warni ayaan) sareng nempatkeun kana sungutna siga permén. Sareng kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi anjing abdi daék tuang ampir naon waé. Henteu perlu disebatkeun, ngajaga lalajo caket pikeun murangkalih sareng piaraan nalika aranjeunna nuju és lebur dina panggunaan penting pisan. Entong murangkalih atanapi piaraan anjeun tuang salju anu tiasa ngandung résidu cair és, sareng khususna hindarkeun aranjeunna tina ngadahar pelet és atanapi butiran.

Pertimbangan anu sanésna nyaéta nyéépkeun cai asin anu didamel ku és ngalembereh dina kulit. Leungeun barudak leutik kedah dikumbah nalika lebet ka jero. Nya kitu ogé, gading anjing atanapi ucing anjeun kedah dipasihan bilas dina cai haneut saatos aranjeunna kaluar di salju. Pikeun anjing, ogé wijaksana pikeun mariksa suku aranjeunna pikeun pastikeun teu aya butiran és lebur anu nyangkut dina pionna, sabab éta tiasa nyababkeun pembakaran alas bantalanna. Nalika lebur anu flakés condong janten pilihan és cair anu langkung pikaresepeun pikeun anjing sabab aranjeunna langkung gampang kajiret dina paws, éta tiasa aya racun, maka teraskeun ati-ati!

Tren warna rambut 2017 pikeun rambut pondok

Upami anjeun hoyong leres-leres yakin yén murangkalih atanapi piaraan anjeun aman sanaos anjeun henteu aya, nganggo és ngalembereh anu lengkep henteu beracun, murangkalih sareng piaraan aman. Éta tiasa hargana langkung mahal, sareng aranjeunna damel rada laun, tapi éta antukna aya kanyaho yén kulawarga anjeun leres-leres aman.

Kumaha Ngagunakeun És Lebur Leres

Unggal jenis és ngalembereh gaduh jumlah anu disarankeun pikeun digunakeun dumasar kana daérah anu anjeun anutupan. Pangsaéna pikeun salawasna nganggo jumlah sahenteuna produk anu dimungkinkeun. Éta pisan umum pikeun nganggo teuing dina usaha supados és sareng salju lebur langkung gancang, tapi éta henteu leres ngabantosan, sareng éta tiasa nyababkeun limpahan langkung pekat kana halaman rumput anjeun.

Mangga baca arahan pabrik anjeun pikeun aplikasi sareng turutan aranjeunna. Upami anjeun mendakan yén anjeun hoyong nambihan daya tarik, sumebar sapertos keusik kasar atanapi aditif gencatan sanés racun sapertos Sulap Daya tarik ngalangkungan trotoar anjeun, jalan tol, atanapi jalur. Upami anjeun nampi hujan salju anu ageung, és anu lebur kedahna tetep tina beku kana taneuh sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun ngadop engké. Nanging, anjeun panginten kedah ngalamar deui és cair saatos ngodok, janten parios arahan pabrik anjeun pikeun mastikeun.

Tinjauan

Pangalusna És Peleburan Pangalusna & És Élem paling aman Pikeun Barudak & Pets

Aman Paw Non-Toxic Ice Melter

Aman Paw, Anjing Tutuwuhan Anjing Paw & Piaraan Aman És Lebur -8lb, 100% Uyah / Klorida Gratis -No-Toxic, Vet ... Aman Paw, Anjing Tutuwuhan Anjing Paw & Piaraan Aman És Lebur -8lb, 100% Uyah / Klorida Gratis -No-Toxic, Vet ...
  • Jalma & PET SAFE - Bayangkeun és ngalembereh anjeun tiasa ...
  • Ngalenyepan dina suhu rendah - Dijamin lebur di ...
  • FORMULA REKOMENDASI ​​VETERINARIAN - Béda sareng anu sanés ...
Pariksa Harga Ayeuna
Bahan Aktif (s): Carbonyl diamine sareng campuran glikol
Temp panghandapna Kanggo Ngalembereh: -2 ° F
Naros: Aman ingon-ingon, aman pikeun barudak, umumna ramah lingkungan
Kontra: Butuh langkung lami pikeun ngalebur és / salju tibatan jinis sanés
Harga: $$

Kuring biasana moal nyarankeun anu aman pikeun peleburan és aman piaraan tanpa ningali daptar lengkep sadaya bahan, tapi ningali pabrikna lambaran data kaamanan pikeun Aman Paw ngayakinkeun kuring. Barang ieu henteu-toksik sakumaha anjeun tiasa kéngingkeun és lebur komérsial. Pabrikan ngajelaskeun éta salaku campuran propriétari karbonil diamin sareng campuran glikol online, anu ngawartosan éta sigana glikol propilén sareng uréa dicampur ngalembereh. Urea dilapis (campuran anu kasebut di luhur) condong pisan aman dianggo. Éta ogé ramah lingkungan.

Saatos kuring nyerat tulisan ieu asalna, pabrikna nyayogikeun sakedik inpormasi ngeunaan sajarah produkna ogé sakumpulan hasil laboratorium mandiri dina Safe Paw. Sareng sakali kuring maca ngalangkungan data, kuring leres-leres kedah ngamutahirkeun potongan ieu, sabab sakabeh pandangan kuring ngeunaan pilihan anu pangsaéna parantos dirobih sacara dramatis.

Safe Paw asalna didamel salaku décer pikeun daérah sénsitip pembangkit listrik tenaga nuklir dimana kontaminan naon waé tiasa gancang janten faktor résiko. Kana waktosna, aranjeunna ningkat dugi ka aman dianggo bahkan dina daérah anu paling kritis. Dina waktos éta, éta katelah Safe Thaw.

Mangrupikeun produsen produk mendakan naon anu uyah mineral pikeun paws sato ku jalan anu sesah, kalayan salah sahiji piaraan sorangan nunjukkeun tanda-tanda karusakan és lebur. Hasilna, pabrikna gancang nyusun deui produkna pikeun ngajantenkeun és épét sanés piaraan-aman, henteu toksik sareng bebas uyah, ngarobih nami tina Safe Thaw kana Safe Paw.

Aman Paw bakal ngalembereh satengah inci és dina waktos sakitar sapuluh menit. Upami dianggo sakumaha anu diarahkeun, éta henteu beracun. Ati-ati kedah diperhatoskeun nalika nyebarkeunana supados henteu ngambekan partikel anu hadé. Ieu ngabantosan nyegah iritasi minor tina irung / tikoro. Nya kitu, tetep wae lebu tina panon, sabab éta tiasa janten iritasi minor didinya ogé. Upami teu kitu, éta ngeunaan barang paling aman di ditu di sekitar manusa sareng sato.

Éta ogé aman pikeun beton anjeun, asalkeun beton anjeun diteundeun leres pikeun ngamimitian. Panilitian FAA nunjukkeun yén éta pinuh dina tungtunan aranjeunna pikeun panggunaan bandara. Hal ieu ngajadikeun éta henteu gampang nyababkeun ruksakna jalan tol anjeun. Sababaraha data na ogé nunjukkeun yén éta bahkan aman dina beton seger anu ngan ukur dituang tilu dinten sateuacanna!

Masih, aya dua kakurangan anu paling leutik. Anu kahiji nyaéta mimiti buruk dina kamampuan lebur di handap -2 ° F, janten éta moal jalan sakumaha épéktip dina -10 hawa tiis usum Dakota Kalér, atanapi di iklim anu langkung tiis. Kanggo kaayaan ekstrim sapertos kitu, anjeun masih kénéh nyangkut ngagunakeun kalsium klorida ngalembereh.

Anu kadua nyaéta warnana. Sedengkeun warnana pasti ngabantosan anjeun ngaidentipikasi dimana anjeun nyebarkeun produkna, anu saé, éta ogé panginten disalahkeun salaku permén ku umur dua taun. Saha waé anu ngagaduhan pangalaman sareng balita terang yén sadayana lebet kana sungut. Safe Paw nambihan agén anu pait kana produk, janten aranjeunna ngalaporkeun yén lamun barudak tuangeun éta, aranjeunna biasana nyiduhna sareng henteu pernah némpél deui.

Nalika éta moal nganyenyeri aranjeunna upami aranjeunna tuang sababaraha butiran ayeuna-ayeuna, kuring ragu yén parantos aya panilitian anu langkung jero ngeunaan naon anu tiasa kajantenan upami budak leutik tuang sababaraha genggeman. Kalayan ieu, sapertos seueur hal-hal sanésna, jaga wadahna tina jangkauan barudak.

Kalayan sadaya inpormasi anyar ieu, kuring leres-leres kedah ngadorong ieu ka luhur daptar. Janten sanaos ieu masih és paling leyur pikeun piaraan sareng murangkalih, éta ogé rekomendasi pang luhur kuring. Kacuali anjeun cicing di tempat anu tiis pisan, Safe Paw bakal lebur és anjeun kalayan cara anu paling aman pikeun anjeun, kulawarga, piaraan, sareng harta banda.

Tingali Harga>


És Pelebur Pangsaéna Kanggo Kaayaan Ekstrim

96% Kalsium Murni Klorida Salju & És Peleburan És

Green Gobbler 96% Kalsium Murni Klorida Salju & És Peleburan És | Éléh Aman Éléh Beton (35 pon ... Green Gobbler 96% Kalsium Murni Klorida Salju & És Peleburan És | Éléh Aman Éléh Beton (35 pon ...
  • MELTS SNOW & ICE 4X Gancang: Kalsium Klorida tiasa dianggo ...
  • Pikeun SUHU SERAH - 40 DEGREES: Salju & ...
  • SAFER Pikeun PLANTS & PAVEMENT: Green Gobbler's ...
Pariksa Harga Ayeuna
Bahan Aktif (s): Kalsium klorida
Temp panghandapna Kanggo Ngalembereh: -40 ° F (klaim pabrikan), tapi -25 ° F langkung umum pikeun bahan ieu
Naros: Ngalembereh és saé pisan sareng dina suhu anu tiis pisan.
Kontra: Henteu sakumaha aman-lingkungan atanapi beton-aman sapertos jinis sanés. Paké ati-ati di sakuriling barudak sareng ingon-ingon, ngumbah cakar / leungeun / suku saatos kontak.
Harga: $$

Anjeun ngan hoyong ngalembereh és. Anjeun hoyong lebur gancang. Anjeun hoyong ngaleungit sareng nyésakeun nanaon tapi jalan tol baseuh. Nya, ieu, ieu anu anjeun peryogikeun. Ieu salju kalsium klorida salju paling murni anu kuring tiasa mendakan di pasar, sareng kalsium klorida mangrupikeun bahan lebur panggancangna di ditu. Upami dianggo sakumaha anu diarahkeun, pabrik nyatakeun yén éta aman pikeun pepelakan sareng dina beton, sanaos aya pilihan sanés anu langkung ramah lingkungan. Tapi pikeun tujuan anu didesainna, ieu leres-leres tiasa dianggo saé pisan. Éta nabrak salju sareng és kalayan gampang!

Tingali Harga>


És Pelebur Pangsaéna Kanggo Jalan Tol Beton

Salju Joe Melt-2-Go EB (Campuran Lingkungan)

Salju Joe AZ-25-EB Ngalembereh-2-Go Alam + Friendly Piaraan CMA Campuran És Melter, Kantong 25-pon Salju Joe AZ-25-EB Ngalembereh-2-Go Alam + Friendly Piaraan CMA Campuran És Melter, Kantong 25-pon
  • PET SAHABAT: Dirumuskeun tina alam urang sorangan ...
  • SELAMAT ALAM: Moal aya résidu langsing ...
  • SAFE TO HANDLE: Upami dianggo sakumaha anu diarahkeun, EB Ice Melt ...
Pariksa Harga Ayeuna
Bahan Aktif (s): Sodium klorida, Magnesium klorida, Kalsium magnesium asetat
Temp panghandapna Kanggo Ngalembereh: -7,6 ° F
Naros: Gampang dina beton, rada ramah lingkungan, rada aman pikeun piaraan
Kontra: Bahan campuran, bakal langkung aman pikeun piaraan sareng aman-eco upami éta langkung CMA tibatan bahan aktip anu sanés
Harga: $

Upami kuring tiasa, kuring nyarankeun pilihan sadaya-CMA pikeun beton, sabab kalsium magnesium asétat mangrupikeun komponén és cair anu paling aman pikeun dianggo dina pasipatan urang (duanana tina hal ruksakna beton sareng pepelakan). Nanging, CMA mahal pisan nyalira, janten biasana dipendakan dina format campuran. Anu ieu ngagabungkeun uyah batu, magnésium klorida kirang berdampak sacara ékologis, sareng CMA babarengan pikeun nyiptakeun pilihan és cair épisién anu épéktip pisan sareng heran. Éta jalan kana negatives low. Sanaos éta moal nalukkeun sadayana ekstrim tiis, éta biasana dianggo sareng seueur dianggo di Amérika Serikat, sareng mangrupikeun pilihan anu fungsional pisan pikeun pelestarian harta.

kumaha anjeun kéngingkeun rambut panjang

Tingali Harga>


És Pelebur Pangsaéna Kanggo Tutuwuhan

Uyah Amérika Kalér 53851 ekstrim 8300 Magnesium Klorida És Melter

Ekstrim 8300

cara paling gancang pikeun numuhkeun buuk
Bahan Aktif (s): Magnésium klorida héksidrat
Temp panghandapna Kanggo Ngalembereh: -15 ° F
Naros: Aktip dina suhu anu handap pisan, aman-tutuwuhan
Kontra: Bisa nyababkeun ngadu / ngaréndos dina beton, ati-ati sakuriling murangkalih, ngumbah paws piaraan sareng leungeun / suku murangkalih saatos kontak
Harga: $$$

Sanaos kuring gampang nyarankeun pilihan Salju Joe pikeun pepelakan ogé, kanyataanna nyaéta upami anjeun henteu paduli ngadu atanapi ngarengkog di jalan tol atanapi trotoar, aya pilihan anu langkung saé. Extreme 8300 pisan aman-tutuwuhan upami dianggo dina jumlah anu disarankeun. Sanaos teuing nyababkeun tiasa nyababkeun cahayana ringan atanapi retak dina beton, henteu kunanaon nalika dianggo normal ogé.

Hiji hal anu kudu dipikanyaho ngeunaan ngagunakeun magnésium klorida murni nyaéta anjeun kedah nganggo wadah plastik pikeun nyebarkeunana, tibatan sarung. Uyah klorida gancang bakal nyababkeun sarung tangan anjeun kaku sareng rengat, ngantepkeun panangan anjeun. A toples shaker atanapi bahkan ngan ukur cangkir plastik lami bakal tiasa dianggo pikeun naburkeunana dimana diperyogikeun.

Tingali Harga>


Pilihan Anu Saé

És Alternatip Alami Lebur

És Alternatif Alami Lebur Produk NATURLAWN Lian - 50 Lb Bag - Aman pikeun Pets, Properti & The ... És Alternatif Alami Lebur Produk NATURLAWN Lian - 50 Lb Bag - Aman pikeun Pets, Properti & The ...
  • Aman pikeun piaraan sareng henteu ngarugikeun vegetasi atanapi ...
  • Nyertakeun 12.500 méter pasagi
  • Biodegradable & henteu toksik pikeun lauk, kahirupan akuatik ...
Pariksa Harga Ayeuna
Bahan Aktif (s): Kalsium klorida, natrium klorida, kalium klorida, magnésium klorida, jagong minuman keras
Temp panghandapna Kanggo Ngalembereh: -16 ° F
Naros: Ngalembereh és ogé, umumna aman pikeun pepelakan sareng beton
Kontra: Bisa jadi rada aman di sakitar barudak / ingon-ingon, tapi anjeun kedah tetep ati-ati & ngumbah leungeun / paws saatos kontak
Harga: $$

Biasana, kuring resep és lebur anu nyingkahan uyah batu, ngan kusabab uyah tiasa ngawangun di buruan. Tapi dina hal ieu, éta campuran anu saimbang sapertos uyah anu kuring badé kersa nembak. Sedengkeun pabrikan ngingetkeun ngan ukur ngagunakeun éta dina beton anu henteu seger-diubaran, éta aman beton, sareng campuran klorida kedah umumna pepelakan ogé. Tapi éta masih janten résiko pikeun murangkalih alit sareng ingon-ingon anu tiasa tuangeun atanapi nampi kana kulitna, janten ati-ati.

Tingali Harga>


Salju Joe MELT25CCP Kalsium Klorida Pélét

Salju Joe MELT25CCP 25-LB Kakuatan Kalsium Klorida Pélét És Melter Kantong Anu Ditampi deui Salju Joe MELT25CCP 25-LB Kakuatan Kalsium Klorida Pélét És Melter Kantong Anu Ditampi deui
  • MELTS turun ka -25 ° F: MELT profesional ...
  • Panas instan: ngalembereh pelet kalsium klorida ...
  • Awét awet: dirumuskeun dugi ka 24 jam, ...
Pariksa Harga Ayeuna
Bahan Aktif (s): Kalsium Klorida
Temp panghandapna Kanggo Ngalembereh: -25 ° F
Naros: Peta lebur és gancang, mérek mantep, murah
Kontra: Sanés aman pikeun piaraan / anak, panginten langkung hésé dina pepelakan sareng beton
Harga: $

Kalsium klorida ieu caket pisan kana pilihan utama kuring - éta 94% murni sabalikna tina 96%. Nanging, naon anu leungiteun perséntase, éta lumayan pikeun harga anu lumayan lumayan. Éta ngagaduhan sadaya masalah anu kalsium klorida és dilebur tiasa ditanggung, tapi ogé lebur kalayan gancang sareng mastikeun yén anjeun tiasa leumpang sareng nyetir aman. Sagala hal dianggap, pikeun harga, ieu mangrupikeun nilai, sareng lumayan épéktip dina lingkungan anu langkung tiis.

Tingali Harga>


Pelet Seuneu CCP50 Salju & És Melter

Pelet Seuneu

Bahan Aktif (s): Kalsium klorida, kalium klorida, natrium klorida
Temp panghandapna Kanggo Ngalembereh: -25 ° F
Naros: Ngalenyepan és gancang sareng éfisién, asalna dina ember 50lb
Kontra: Uyah henteu ramah lingkungan atanapi ramah piaraan sapertos pilihan sanés
Harga: $$

Keluhan kuring anu panglobana pikeun mérek khusus ieu nyaéta ngiklankeun dirina salaku és kalsium klorida és, tapi éta ngagaduhan langkung ti hiji bahan aktif. Saatos nyarios yén, éta datang dina ember ageung 50 pon, hargana lumayan mahal, sareng lumayan épéktip kanggo naon éta. Éta sanés janten pilihan kuring nomer 1, tapi ogé sanés janten pilihan terakhir kuring.

Tingali Harga>


Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya seueur anu kedah terang perkawis salju lebur, tapi kuring miharep kuring parantos ngabantosan anjeun pikeun ngahususkeun deui. Naha anjeun milari ngalembereh anu moal maéhan jukut gigireun jalan tol anjeun, salah sahiji anu henteu bakal nganyenyeri anjing, atanapi anu ngan ukur ngalelepkeun és sakumaha gancangna, aya pilihan di ditu pikeun anjeun. Naha anjeun ngagaduhan cairan és anu langkung pikaresep? Pasihan terang abdi!