Yogi Ieu Sutradara nyalira Ngaluarkeun getih Ngalangkungan Leggingna Pikeun Ngabuktikeun Titik Penting Ngeunaan Periode

'Kuring terang bintik getih beureum anu caang dina calana bodas anu murni bakal nyatakeun.' Gambar ieu tiasa ngandung Manusa sareng Kulit

Seueur awéwé anu ngagaduhan masa na tiasa ngaidentipikasi ku kacurigaan anu nyusup dina dinten aliran anu beurat anu aranjeunna parantos ngaluarkeun getih ku baju. Kanggo sababaraha, sapertos yogi Stephanie Góngora, anu ngagaduhan jaman anu beurat pisan, masalahna teuing kanyataanna. Janten Steph wani nganggo Instagram pikeun ngerjakeun kahariwang dina waktosna sareng, sapanjang jalan, nganormalisasi getih jaman. Kumaha? Ku syuting dirina nyalira ngalangkungan aliran sikep yoga nalika anjeunna ngalir ngalangkungan legging yoga bodasna.



Anjeunna dibagi kana cosmopolitan.com persis naha anjeunna mutuskeun mutuskeun ngadamel tulisan Instagram:

Salaku tukang senam ngora anu sering kedah latihan pikeun ngalaan baju paduli naha kuring henteu haid, kuring sering ngimpikeun impian pikeun mungkas rutinitas lantai kuring dina getih anu ageung. Kuring gaduh aliran anu beurat pisan, sareng éta sok kitu, janten berjuang sareng kabocoran janten masalah anu tetep pikeun kuring…



Anjeunna teraskeun:

ed sheeran bentuk awak anjeun



... Sanaos kahariwang anu kuring kéngingkeun unggal bulan dina dinten-dinten anu paling beurat tina jaman abdi éta raoseun sareng pikareueuseun, kuring henteu leres-leres panginten linggih sareng ngagali kunaon kuring ngaraos isin ku hal anu kuring leres-leres teu tiasa ngendalikeun.

Nalika sababaraha babaturanana didatangan ngadamel postingan Instagram anu disponsoran pikeun perusahaan organik-tampon Cora Women, Steph nyerat yén aranjeunna lirén kusabab tabu anu masih maksa awéwé pikeun nyumputkeun période na: atanapi, bahkan langkung parah, perdarahan tina heunceut na! '

Anjeunna mutuskeun pikeun ngarobih jempé sareng pidéo Instagram anu kuat anu pastina bakal narik perhatian: 'Kuring terang titik getih beureum anu jelas dina calana bodas anu murni bakal masihan pernyataan di masarakat anu jarang nyéépkeun waktos pikeun maca — anu néwak panon jalma ku hal anu sakedik langkung ngareureuwas panginten diperyogikeun pikeun kaluar tina gulung média sosialna, iPhone nyepeng, meme-nonton memes, 'nyeratna.

kumaha ngainduksi kaluron



Dina waktos sanésna Steph kéngingkeun waktos na sareng latihan nyalira, anjeunna ngaluarkeun tampon na. Daripada nuju ka kamar mandi, anjeunna nyerat, anjeunna ngarobih tina calana pondokna janten legging bodas sareng ngamimitian syuting.

Nalika kuring mimiti ngaraos baseuh teuing sareng sadar aya getih dina calana kuring, kuring mimitina teu nyaman kusabab kuring, sapertos jalma-jalma umumna resep tetep beresih sareng garing. Nanging, éta ngarareunah tanpa kagoréngan atanapi ngaheureuykeun pisan, sareng éta kalindih ku raos sepi. Kuring yakin kana maksud kuring — pikeun henteu ngaraos isin ku getih anu nyusup kana calana — sareng éta ngajantenkeun kuring yakin kana tindakan kuring.

Eusi Instagram

Tingali dina Instagram



Pidéo anu dihasilkeun — caption anu dimimitian, 'Kuring awéwé, ku alatan éta, kuring ngaluarkeun getih' - parantos ditonton ku ampir 214,000 jalma dina waktos nyebarkeun sareng parantos ngahasilkeun loba tina réspon. Kusabab troll mangrupikeun troll, sababaraha diantarana ngahina, tapi anjeunna ogé nampi seueur DM sareng koméntar anu hatur nuhun ka anjeunna pikeun ngeposkeun pidéo na.

Anu matak pikasieuneun, aya ogé anu ngaku 'aranjeunna kaget sareng hanjelu ku jabatan kuring — tapi ngan dugi ka aranjeunna mimiti ngémutan kunaon aranjeunna ngarasa kitu,' nyeratna. 'Jijik aranjeunna teras janten ambek kana sistem sareng masarakat anu parantos mekar pikeun ngajantenkeun awéwé karaos kotor.'

Alat peraga Mega ka Steph kusabab wani pisan pikeun ngarusak tabu gélo ieu-sareng ngalakukeun kitu dina cara umum.