Tingaleun Bedhead Seksi Ieu di Suki Waterhouse Janten Gaya Rambut Akhir Pinggiran Anyar Anjeun. Kieu Kumaha Cara Katingali

Kami nyéépkeun seueur waktos nyarioskeun perkawis pembaruan di dieu (sareng, hé, henteu aya keluhan ti kuring! Abdi resep updo anu saé!), Tapi kadang, anjeun ngan ukur hoyong ngantepkeun rambut anjeun. Sareng éta katingali haseup 'panas.

Gambar tiasa ngandung Rupi Manusa Wanoja Awéwé Awéwé Pirang Remaja Budak Awéwé Budak Rambut Suki Waterhouse sareng Pakéan



Anu ngantunkeun kuring kana inspirasi rambut akhir minggu ieu, anu Suki Waterhouse anu saé. Kieu kumaha anjeun tiasa nyiptakeun deui tampilan ieu di bumi.

Gambar tiasa ngandung Pagawé Wajah Rambut Jalma Sastra sareng Kepala

Mimitian ku nyemprot ku texturizer asin.

tumbak britney sareng jamie lynn
Gambar tiasa ngandung Rambut Jalma sareng Perkakas Manusa

Garingkeun tungtung nganggo diffuser, dorong dugi ka akarna.

Gambar tiasa ngandung Manusa sareng Wajah



Salajengna, anggo flatiron pikeun ngalempengkeun sababaraha lembar dina handapeun.

Gambar tiasa ngandung Human Person Dryer Appliance Hair Drier sareng Blow Dryer

Upami anjeun gaduh poni, garingkeun kénca ka katuhu pikeun ngalancurkeun.

Gambar tiasa ngandung Rambut Manusa Rambut Tatsuya Ueda sareng Wig

Rengse ku nerapkeun témpél tekstur, nganggo ramo pikeun misahkeun sareng tetep katingalina seksi.



Upami anjeun peryogi bantosan tambahan, ieu pidéo abdi kumaha-carana:

Poto: Getty Gambar, Nichole McCall Fotografi