Boots Glitter Tinggi-Paha Éta bakal Ngadamel Anjeun Raos Sapertos Michelle Obama

Michelle Obama Balenciaga Glitter Boots Pilihan Terjangkau sareng seueur deui

Abdi henteu kantos nyerat buku. Kuring parantos mutuskeun, kumaha ogé, upami kuring kantos ngalakukeun nyerat buku, Abdi hoyong baju sapertos Michelle Obama anu kantos ngamajukeun memoirna. Di tempat pangreureuhan wisata buku na, Obama nembongan di panggung sareng Sarah Jessica Parker di Brooklyn sareng ngagem sapatu glitter anu paling mulia anu kantos ditingali ku panon kuring.



Kuring kantos nguping ngeunaan sapatu bot ieu ti rap Cardi B. ngeunaan éta — anjeun terang, éta Balenciagas, anu tiheula éta siga kaos kaki ). Tapi anu dianggo Obama dina Rebo wengi langkung spektakuler tibatan anu kuring teu kantos pikahareupeun. Kuring naros ka diri kuring naha kuring henteu ngagaduhan sapatu anu sami. Walerna: Kusabab aranjeunna $ 4.000. .

Michelle Obama sareng Sarah Jessica Parker

Michelle Obama ngabutakan panénjo ku kaéndahanana, uteuk sareng sapatu Glitter Balenciaga na.



pangsaéna dina krim counter pikeun bintik-bintik hideung dina rupina
Dia Dipasupil



Kaleresan musibah anjeun tiasa nyéépkeun henteu atanapi sadaya dolar na masih henteu katingali luar biasa sapertos anu dilakukeun ku Michelle Obama dina ensembelna Balenciaga sapinuhna. Anjeun tiasa, kumaha ogé, cop ka buruan sapatu na — sareng sakitar kirang ti $ 4K.

Kuring yakin kuring henteu ngan hiji-hijina di luar sana sareng hoyong ujug-ujug sapasang sapatu setinggi lutut ngagurilap. Abdi hoyong ngagem aranjeunna kanggo damel, pikeun pésta liburan kuring salajengna, ka supermarket — serius, dimana waé sareng dimana waé. Éta anu dipikahoyong ku Michelle Obama. Leres? Janten damelna bangga ku salah sahiji alternatif dina galéri payun.

Tara Gonzalez mangrupikeun éditor perdagangan di Glamour, nuturkeun anjeunna di @tarigonzalez dina Instagram.

Sadaya produk anu diulas dina Glamour dipilih sacara mandiri ku éditor urang. Nanging, nalika anjeun mésér hal ngalangkungan tautan eceran kami, kami tiasa kéngingkeun komisi afiliasi.