• Meghan Markle's Go-To Sneakers Anu Disimpen 30% Ayeuna Ayeuna

    Saatos ningali Meghan Markle ngagem sapatu olahraga Vejas usum gugur kamari, salah saurang panulis Glamour kedah ngagaduhan aranjeunna. Di dieu tempat pikeun dijual aranjeunna ayeuna.

    Baca Leuwih

  • Selebriti Terbaik Sigana di Wimbledon 2018

    Emma Watson, Jessica Biel, Justin Timberlake, sareng Drake sadayana diantara selebriti anu ngiringan turnamén Wimbledon taun ayeuna.

    Baca Leuwih

  • 8 Gambar Gadis Ulang Tahun Angelina Jolie Katingali Budak Awéwé Anu Pamungkas

    Angelina Jolie anu saé pisan ngancik 39 dinten ayeuna, sareng kuring nuju ngarayakeun ku ngumpulkeun sababaraha gambar dimana anjeunna paling katingali ulang taun awéwé. Pakéan anu hadé, imut lega, sareng sadayana aya dina bagja. Janten sanaos henteu salah sahiji ieu mangrupikeun perayaan anu saleresna, anjeunna cocog sareng kriteria kuring (bagja sareng dina hal anu luar biasa) dina masing-masing. Pakéan gadis-gadis ulang taun anu klasik (manik-manik sareng gemetar) ogé dianggo ka Angelina, anu milih LBD ieu pikeun perdana Asin di taun 2010. Tapi sacara pribadi, upami kuring gadis b-day sareng janten bintang pilem mega , Abdi ngalangkungan baju pésta pikeun pikaresepeun hal anu pikaresepeun sareng pikaresep ku karéta anu panjang pisan. Lebetkeun nomer coklat ieu anu anjeunna anggo di Cannes di 2011. Kuring ogé mendakan tempat lokal anu ngalangkungan tangga jadi kuring bakal ngagaduhan kaayaan anu idéal pikeun pamer. Naha anjeunna henteu katingali sapertos awéwé kakuatan anu ngageleger di tempat anu luar biasa pikeun tuangeun perayaan anu lucu dina jumlah anu cocog hideung hideung ieu? Tapi upami kuring terang Angelina (sanaos, tangtosna henteu), kuring pikir anjeunna bakal milih sadinten kaluar sareng kulawargana dina tuangeun anu mewah unggal taun. Potongan anu leupas, gampang, sareng hideung sigana tiasa ngadamel tanda tangan na di luar tugas

    Baca Leuwih

  • 31 Gagasan Pakaian Januari, Modél ku Editor Glamour

    Pikeun Masalah Eksprési Diri urang, urang ngagaduhan 31 staff Glamour pikeun nyampur sareng cocog sareng lima barang anu kedah dipiboga. Pencét kanggo ningali naon anu aranjeunna datang!

    Baca Leuwih

  • 13 Handbag Jumaah Hideung & Dompet Dompet Anu Anjeun Teu Tiasa Ngaleungit: Nordstrom, Tory Burch, Rebecca Minkoff

    Tina kantong Chloé crossbody kana Chanel vintage anu langka, ieu mangrupikeun tas tangan sareng dompét Hideung Jumaah 2019 pikeun ngabantosan anjeun balanja liburan.

    Baca Leuwih

  • Ugg Ngaganti Boot Kulit Domba Anu Paling Kawéntar Ku Gaya Anyar Ieu, Tahan Cai

    Sadaya warta ngeunaan sapatu kulit domba Ugg anu anyar- sareng tahan kokotor. Ugg ngeureunkeun sapatu Klasikna anu paling populér kalayan gaya kulit domba énggal kalayan tapak suku anu langkung saé sareng kulit domba anu diperlakukeun najis-sareng tahan cai.

    Baca Leuwih

  • Pariksa 'Ballroom Jeans,' Calana kalayan Langkung Kamar kanggo ... Barang na

    Nalika dude ngamimitian ngésérkeun papakéanna kalayan jinis anu resep biasana disimpen pikeun kurung bal implengan, kuring condong ngadangukeun. Janten nalika réréncangan salaki kuring nyéépkeun siang Taun Anyar nyarioskeun ka anjeunna kumaha anjeunna resep kana 'Ballroom Jeans', kuring teras-terasan mikir naon sih anu diperyogikeun ku baju resmi denim. Tétéla, éta hartosna sacara gembleng 'nother kind of' Ballroom '... Minuhan produk anu paling lucu anu kuring kantos tingali dina yuswa - Duluth Trading Co.'s Ballroom Jeans, anu ngagaduhan' Crouch Gusset 'anu dipaténkeun pikeun' kabébasan gerakan. ' Kantun aya cara anu siga lady lady pikeun nyarios kieu: Calana ieu gaduh kamar tambahan pikeun sampah na. Parios komérsial anu lucu ieu pikeun ningali éta aktip: Maksad abdi ... naha anjeun tiasa? Mertimbangkeun éta mangrupikeun masalah anu unik pikeun lalaki, kuring henteu tiasa nyarios upami ieu henteu masuk akal sakumaha anu kuring pikirkeun ... sareng aranjeunna ngagaduhan rating bintang 4,5 / 5 tina langkung ti 1,700 ulasan pelanggan dina situs na, janten panginten aranjeunna kana naon? Naha saur anjeun lalaki anjeun bakal nganggo pasangan ieu? Hayu urang ngupingkeunana!

    Baca Leuwih

  • Madewell Ngémutan Sababaraha Gaya Sendal Kusabab Masalah Kasalametan

    Warta penting upami anjeun ngagaleuh sendal tina koleksi Madewell's Sightseer dina genep bulan ka pengker: Perusahaan nginget 50,900 pasang di A.S. sareng Kanada kusabab masalah kaamanan. Numutkeun ka WWD, sapatu mérek tina koleksi Sightseer, dijual antara bulan Fébruari sareng Juli 2015, 'parantos dipendakan bahaya sabab batang logam tiasa dipiceun sareng nembus bagian handap outsole, ngagaduhan résiko murag,' saur ka Komisi Kaamanan Produk AS. Teu aya korban anu kacaritakeun. Sendal éta dijual di toko Madewell, online di madewell.com, atanapi online di shopbop.com, tina $ 60 dugi ka $ 80. Gaya spésifik kalebet: C0275 Sightseer Knaced Slide Sendal C0276 Sightseer T-Strap Thong Sandal dina Hideung Kulit C0277 Sightseer T-Strap Thong Sandal dina Metallic Colour-Block C0278 Sightseer Buckle Gladiator Sandals C0279 Sightseer Slide Sandals C1105 Sightseer Coute C58 -Loop Sendal C5895 Sightseer Ankle-Wrap Sendal di Shiny Silver C5897 Sightseer Lace-Up Sandals C6090 Sightseer Ankle-Wrap Sandals dina Metallic Sand Upami anjeun gaduh salah sahiji gaya ieu, lirén ngagemana langsung sareng kontak Madewell ku nelepon 866-544-1937 atanapi email 24/7@madewell.com. Kanggo langkung seueur inpormasi, angkat ka www.madewell.com teras pencét dina 'Bewara Penting.'

    Baca Leuwih

  • 15 Rahasia Gaya Musim Panas pikeun Nyolong Ti Katresna Kalayan Kurva

    Angka ideu pikeun gaya usum panas sareng papakéan anjeun.

    Baca Leuwih

  • Pakean Cocktail Plus-Ukuran Pangalusna kanggo Balanja Ayeuna

    Naha anjeun pangagem LBD anu bahagia biasana atanapi saha waé anu resep kana hal anu pangsaéna salajengna, ieu dimana balanja kanggo pakéan koktail plus ukuran anjeun salajengna.

    Baca Leuwih

  • Tingali Sababaraha Royals Pakéan Pangsaéna Di Dunya di Hiji Pésta Badag

    Nalika ngeunaan gaya karajaan, aya sakedik awéwé anu konsistén ngiringan sadayana. Kate Middleton, tangtosna, tapi ogé Ratu Letizia sareng Maxima, sareng Putri Mary. Unggal awéwé mangrupikeun gaya gaya utama di nagara asalna, tapi urang jarang ningali sakilas aranjeunna katingali glamor sadayana babarengan. Éta ngan ukur robih, hatur nuhun kana pésta ulang taun ka-75 pikeun Ratu Margrethe II Dénmark (tapi sacara serius — éta tiara!). Putri Mary anu dilahirkeun di Australia ngarayakeun ulang taun indungna di baju gado pink anu murag tina taktak na. Upami sadayana bling na katingalina dalit, aya alesan: Anjeunna ngagem bagianana dina poto resmina. Ratu Letizia Spanyol sacara teras-terasan ngagaduhan langkung gaya ti penobatanana usum panas kamari. Pikeun acara ieu, anjeunna ngaléngkah ka luar kotak padet, nyokot baju lapis hideung-bodas. Dipikawanoh di dunya pikeun selera na, Ratu Maxima henteu nguciwakeun dina gown hideung fringed sareng seueur berlian. Putri Marie ti Dénmark ngalakukeun gaya karajaan klasik, ngagem renda angkatan laut sareng panangan pergelangan tangan. Karajaan anu dibaju saé mana anu paling pikaresepeun pikeun anjeun?

    Baca Leuwih

  • 19 Stuffers Heboh, Kusabab Éta Bagian Pangsaéna Natal, Pokokna

    Pilihan barang-barang stok, ti ​​mimiti kaéndahan dugi ka asesoris dugi ka rumah tangga, kanggo balanja dina usum liburan ieu.

    Baca Leuwih

  • 50 baju renang anjeun bakal ngaraos raoseun sareng percaya diri dina usum panas ieu

    Ti saprak sapotong dugi ka bikini, kami mendakan 50 jas mandi anu raoseun anu pas sareng saéna anu ngajantenkeun anjeun yakin kana awak di pantai.

    Baca Leuwih

  • Gancang Gancang: Naha Urang Punten Ngencurkeun Pompa Hideung Dina Karpét Beureum?

    Kanyataan: Aya hég tina seueur sapatu anu anca pisan di ditu. Kanyataan: Upami anjeun mangrupikeun selebritis A-list, anjeun kedah milih pasangan anu anjeun badé pake. Kanyataan: Waaaaay seueur teuing diantarana anu nganggona pompa hideung lawas anu bosen nalika nabrak karpét beureum.

    Baca Leuwih

  • 10 Tren Coba di 2014

    Hadirkeun ideu mode anu kami dukung pikeun taun anjeun anu bakal datang. Teu pernah aya seueur cara pikeun katingali saé ieu!

    Baca Leuwih

  • Apdet Almari Gugur Anjeun Kalayan 20 Papanggihan Anu Luar Biasa Ieu

    Bawa lomari anjeun ka dieu sareng ayeuna ku anu saatos dipanggihan.

    Baca Leuwih

  • Sadayana Pamasaran Saatos Pesta Grammy Anu Dipentingkeun, Dibéntangan ku Kardashians, Rita Ora, sareng Miranda Kerr

    Baju saatos pésta pikaresepeun sabab, saleresna, kami ningali naon anu dipilih seleb pikeun senang, sanés ngan saukur katingali saé dina karpét poto beureum karpét. Sigana mah seueur daptar Grammys anu paling diasah kuring balik ka bumi pikeun istirahat, kusabab kuring henteu ningali sapasang awéwé éta di luar. Sabalikna, katingal wengi-wengi anu pangsaéna ngagaduhan rupa anu seger. Adina ageung Kim Kardashian ngagaduhan salah sahiji baju karesep kuring tina acara utami, tapi saderek Kendall sareng Kylie Jenner sareng Khloe Kardashian ngécéskeun hal anu serius engké. Katiluna mojang ngaguruh Kardashian M.O. tina panjang sareng slinky kalayan terjun jero sareng slits tinggi. Ogé pantes diperhatoskeun: Éta katingalina sapertos Kylie ngantunkeun panyamaran Kim anu anyar na di bumi sonten. Pakéan Steven Khalil ieu katingalina langkung mirip jinis gaya anu digoyang sataun katukang. Rita Ora robih tina gaun pérakna anu ngagurilap, sareng kuring kedah ngawartosan anjeun: Kuring resep sutra Dsquared2 anu dicitak kalayan langkung saé langkung saé. Volume na ngadamel siluét anu matak, sareng upami anjeun badé miceun sababaraha inuman sareng jogét, sigana urang terang anu mana anu paling cocog pikeun éta tugas.

    Baca Leuwih

  • Kumaha Nganggo Rok Midi-Panjang sareng Henteu Kayaning Pustakawan (Diideuan ku Staffing Glamour!)

    Kumaha lucu Glamour Web Intern, Lane Florsheim, katingal dina tulisan baju usum panas urang?

    Baca Leuwih

  • Pakéan pangsaéna dina Pésta Vogue's Young Hollywood Party: Sora Ayeuna!

    Aktris Hollywood anu énggal-énggal sumping sadayana (kalayan cara anu pantes pikeun umur!) Pikeun pesta taunan Teen Vogue tadi wengi.

    Baca Leuwih

  • 9 Clos Clues Éta Anjeun Klasik Akuarium

    Ka sadayana awéwé Aquarius Glamour: Wilujeng tepang taun! Kusabab kuring yakin aya sababaraha halaman wéb zodiak kosmik anu ngahasilkeun kamiripan, kuring nyusun daptar periksa barang-barang anu kuring yakin yén anjeun parantos lebet dina lomari atanapi ganti baju anjeun. Inpo na disayogikeun ku astrologi pro Susan Miller, anu parantos ngeposkeun sagala rupa tulisan anu hadé anu kuring milarian (katambah, anjeunna mangrupikeun tukang gambar horoskop anu luar biasa urang — parios upami anjeun henteu acan!). Upami anjeun sanés Aquarius, tingali tanda-tanda sanés anu kuring nyerat ngeunaan dieu. Anjeun terang yén anjeun saurang Aquarius upami dina lomari anjeun ... 1. Aya warna ungu biru atanapi kandel ungu. Per Miss Miller, warna anu pangsaéna nyaéta kobalt sareng fuchsia, sareng ayeuna anjeun sigana parantos ngempelkeun sababaraha potongan anu anjeun resep. 2. Pernyataan perhiasan langkung seueur tina potongan, potongan saderhana. 'Aya kaistiméwaan ngeunaan awéwé Aquarius, sareng anjeunna sok rada béda, dina ujung anu anyar sareng panas,' nyerat Susan, sareng sentimen ieu lumaku pikeun rasa anjeun dina perhiasan. Anjeun sanés mojang anu ranté emas ipis atanapi gelut anu hipu. Sabalikna, kalung chunky sareng bewara-kuring cuffs sareng cincin koktail nyatakeun rohangan dina tong aksésori anjeun. 3. Hal aya hubungan tech.

    Baca Leuwih