Kusabab Anjeun Tanya, Kieu Kumaha Kuring Ngeunaan Tanggal Enjing Dini Ayeuna (Sareng Kumaha Anjeun Ngabantosan Kuring mutuskeun)

Kalayan anjeun, anjeun saé pisan beuratna dina tanggal isuk kuring (teu kakantun masihan kuring ide baju super-lucu). Kuring terang kuring kedah masihan anjeun pembaruan ...

Gambar tiasa ngandung Rumah Tangga Méja Kencan Perabotan Manusa sareng Taplak meja



Warta anu saé: Kuring mutuskeun tanggal énjing anu total DO! Maksad abdi, upami anjeun naros ka kuring jam 6:15 nalika alarm kuring pareum, kuring sigana bakal nubles kana anjeun kalayan sopan nyarios henteu. Tapi kuring maca seuseueurna koméntar anjeun sateuacanna, sareng anjeun leres-leres ngainspirasi kuring pikeun masihan komentar kalayan sikep positip.

Ieu sababaraha hal anu anjeun carioskeun tétéla leres-leres leres. Gusti anjeun calik!



kabogoh dina période naon anu kedah dilakukeun séksual

Pamaca proudgirlygirl11 nyarios: 'Tanggal énjing henteu saé pisan. Sahenteuna anjeun henteu kedah hariwang sadayana gugup! ' Leres pisan! Kusabab panon kuring bieu kabuka dugi ka sakitar lima menit sateuacan kuring dugi ka dinya, kuring henteu gaduh waktos kanggo kéngingkeun perasaan panik anu biasa yén éta tiasa janten musibah.



Pamiarsa pmholy nyarios: 'Tanggal énjing awal saé sareng anjeun moal tiasa palsu sakumaha gampangna énjing (saé pikeun anjeun duaan?)' Kuring henteu terang naha éta ukur cahaya panonpoe alam, tapi karaosna rada langkung nyata tibatan tanggal sore!

Pamaca piquantpenguin1 nyarios: 'Saur kuring tanggal kopi énjing lucu. Mimitian dinten libur leres. Kuring resep pikir kuring gaduh kencan énjing sareng barista abdi unggal énjing, tapi sigana anjeunna henteu sadar;) ' Haha, kuring nembé sadar kumaha rasa kuring napel dina barista biasa kuring ogé. Tanggal énjing ngamimitian dintenna dina catetan anu surak — salami éta jalanna saé. Upami henteu kitu, anjeun ngagaduhan carita anu saé pikeun didaptarkeun dina cai cooler. Win-win.

Pamaca spazzette nyarios: 'Éta jenius. Anjeun gaduh wates waktos anu parantos ditangtoskeun (anjeunna kedah damel) janten upami éta lebay, anjeun lebet sareng kaluar dina 45 menit, sareng upami éta aturan, éta bakal ngarepkeun anu salajengna. ' Deui, leres. Henteu seueur ruang pikeun anu kagok, 'Naha urang kedah gaduh anu sanés? Naon anu kedah urang lakukeun ayeuna? ' momen. Maksad abdi, kuring kedah ngauih deui ka anjeun sadayana!



Janten, sadayana, éta énjing anu pikaresepeun pisan! Kuring henteu seueur teuing detil, kumargi kuring henteu nyangka anjeun tiasa nyarios seueur perkawis jalma dina waktu anu singget, sareng anjeun ogé terang kumaha parasaan kuring nyarioskeun parasaan. Tapi kuring bakal ngalakukeunana deui. Sareng kuring leres-leres parantos langkung kahontal dinten ayeuna tibatan kaseueuran dinten, janten panginten kuring kedah langkung sering ngalakukeun hal éta.

Sareng kusabab kuring terang anjeun panasaran: Kuring hoyong nuturkeun konsensus umum (dimimitian ku maca jennynyc15) nganggo baju sun sareng wedges anu lucu, tapi kuring ngagaduhan kasus serius tina AllMySundressesMakeMeLookPreg hamil-itis énjing-énjing na. Janten kuring tumaros variasi sareng calana pondok sareng corak luhur anu ngambang, kalayan wedges anu disarankeun. Naha anjeun satuju?

Hatur nuhun kana sadaya bantosan anjeun, budak awéwé. Anjeun sadayana ngajantenkeun kencan sajuta langkung pikaresepeun!



Saha anjeun angkat upami anjeun peryogi inspirasi kencan sareng dorongan? Tong hilap anjeun salawasna tiasa ngirim email ka kuring di smittenbloggers@gmail.com upami anjeun ngagaduhan hal anu anjeun pikahoyong janten diskusi!

Patarosan anu sanés anu anjeun parantos bantosan kuring muhasabah:

kumaha cara ngadamel cocooan séks pikeun awéwé

Naha Aturan Anyar Ieu (Leres, sapertos dina Aturan) Masih Usang? Yikes, Kuring ngaku Nuturkeun Sababaraha Éta!

Sakumaha Jauh Anjeun Badé Pikeun Tanggal Kahiji? (Siga, Sacara harfiah)

Patarosan Anu Hubungan sareng Akhir Pekan: Naha Tanggal Saptu Peuting mangrupikeun Deal anu langkung ageung tibatan Tanggal Dinten Saptu?

Poto: Thinkstock