• Perdebatan Munculna Sababaraha Iklan Encounter Kasual Craigslist Emas

    Pikeun debat présidén akhir, jalma-jalma ngagolkeun Craigslist pikeun ngajadwalkeun patemon kasual anu bertemakan politik.

    Baca Leuwih

  • 16 Seksi, Perbuatan Sneaky of Seduction

    Hoyong tip séks? Coba ieu 16 tindakan licik anu licik.

    Baca Leuwih

  • Naha Éta Hadé janten Bujang dina Usum Panas

    Leres, pasangan ngayakeun leungeun, saunter sapanjang trotoar dina usum panas lucu.

    Baca Leuwih

  • Ngarayakeun hiji ulang taun ... Saatos Émut Éta

    Abdi gugah dinten Saptu enjing ku peurih. Kuring mutuskeun pikeun neraskeun salah sahiji resolusi Taun Anyar kuring, nyaéta, bade kaluar deui sans orok, sareng déwasa bahkan mungkin budak lalaki ... lalaki, hartosna abdi ... dina sababaraha waktos. Kuring nyauran bala sareng GF Carlo gumbira sumping sareng nongkrong sareng kuncup na - sareng nyusun méja karéta cenah pucukna dibongkar pikeun ... pikaresepeun. Grrr. JD, saleresna, jalur karéta henteu lebet kana bak mandi sareng karéta henteu nganggo sapatu koper kuring, sareng tangkal-tangkal suasana alit pasti henteu lebet dina radiator. Saatos ngalaksanakeun moro pemulung di apt kuring kuring bungah kabur pikeun sababaraha jam.

    Baca Leuwih

  • Naon Siga Bobo Sareng Parawan. Parawan Guy.

    Kuring parantos seueur ngeunaan kahirupan séks kuring di dieu dina Smitten. Sareng leres, kulawarga kuring maca unggal-unggal tulisan kuring. Tapi aya sababaraha hal anu kuring henteu acan tiasa bagikeun sareng anjeun. Hayu urang ngamimitian saurang lalaki anu kuring ilubiung ti baheula.

    Baca Leuwih

  • 4 Alesan Sah TEU Ngirim Kartu Liburan

    Kuring biasana ngirimkeun kartu perayaan unggal usum liburan. Tapi taun ayeuna, kuring siga muragkeun bal. Tujuanana mah pikeun ngaluarkeun aranjeunna supados aranjeunna badé sumping sateuacan Hanukkah, tapi sabab kuring bahkan henteu tiasa mésér kartu anu jelas moal kajadian. Naha anjeun ngirim kartu liburan?

    Baca Leuwih

  • Naon anu Kedah Laksanakeun Upami Anjeun Duka Duka, Numutkeun ka Neurosains

    Dina kolom séks Glamour, Tanya Dr Nan, saurang therapist séks ngancik neurosainsist ngajawab naon anu kedah dilakukeun upami anjeun kuciwa putus.

    Baca Leuwih

  • 9 Waleran pikeun Patarosan Kencan Online Anu Ditaroskeun Sadayana

    Mangtaun-taun ka pengker, kuring kaluar tina hubungan anu pikareueuseun sareng teu aya wanda pikeun kencan deui. Babaturan kuring sadayana bungah pikeun waktos antara kabogoh kuring. Abdi resep kabébasan anu ngagumbirakeun — kuring tiasa diajar kumaha ngecét atanapi nganggo calana yoga salami akhir minggu upami hoyong. Pangpangna, aya ratusan situs kencan online ngantosan kuring badé asup. Ngan aya hiji masalah: Abdi henteu hoyong buang diri kana kolam kencan. Éta nyapekeun sareng sering demoralisasi. Budak lalaki anu pikaresepeun bakal ngirim pesen. Urang bakal pendak engké dinten éta, nalika kuring mendakan yén anjeunna (a) lima inci langkung pondok tibatan anjeunna didaptarkeun dina profil na; (b) 'asyik damel' sareng henteu deui milari padamelan; (c) masih dina sababaraha jenis hubungan; (d) bisa jadi pembunuh sérial; (e) sadayana di luhur. Abdi henteu resep pendak sareng puluhan lalaki bujang. Kuring ngan ukur hoyong mendakan lalaki anu pas, saha anu sampurna pikeun kuring. Antara waktos kuring ngamimitian online dating sareng ayeuna, kuring mendakan persis kumaha cara damel situs wéb. Kuring parantos ngalacak sareng nganalisis data, nyarios ka élmuwan komputer, sareng terang naon anu ngajantenkeun propil tangtu suksés. Abdi malah nyerat

    Baca Leuwih

  • 7 Cara pikeun TEU JADI Pasangan Anyar Anu Ngaganggu

    Anjeun nembé kencan sareng anu énggal. Éta sampurna: anjeun mendakan sagala rupa anu anjeunna lakukeun pikeun pikaresepeun, anjeun hoyong aya di sakurilingna sepanjang waktos, sareng anjeun ngupingkeun musik nalika anjeunna jalan di hiji rohangan. Hm, anjeun bangor yén omongan jalma-jalma di sakuriling anjeun.

    Baca Leuwih

  • Fidget Spinner porno Ayeuna Éta Hal, Tétéla

    Aya langkung ti 2,5 juta milarian porno spinner fidget, numutkeun data anu dikumpulkeun ku Pornhub, ngajantenkeun istilah trén paling luhur dina bulan Méi.

    Baca Leuwih

  • Cara Anu Henteu Brainer Pikeun Babaturan? Buka Kedai Kopi jam 8 enjing ...

    Minggu kamari, urang nyarioskeun sababaraha cara pikeun babaturan. (Éta tiasa sesah nalika anjeun déwasa!) Nya, ieu cara anu AWESOME pikeun pendak sareng babaturan anyar anu cool ....

    Baca Leuwih

  • Vibrator Wearable Imut Ieu Saé pikeun Pamula BDSM

    Vibrator anu tiasa dianggo ieu, anu Lovehoney Butterfly, ngagaduhan abah seksi sareng anu saé pikeun BDSM. Tapi pikeun orgasme nyalira, panginten langkung tradisional.

    Baca Leuwih

  • Naha Ngantosan Kéngingkeun Pasangan Pikeun Pasangan Langkung Bagéa?

    Hésé terang naon, persisna, anu ngajantenkeun jalma anu paling bagja, tapi situs kencan Cocog mutuskeun pikeun nganalisis data tina survey anggota pikeun milarian. Sababaraha anu anjeun ngarepkeun: Jalma anu paling bagja, salaku conto, sering kaluar sareng hindari ngaheureuykeun ex-na di média sosial. Hiji statistik anu rada héran, sanaos menonjol: Beuki lila jalma ngantosan gaduh hubungan séks, langkung bagja aranjeunna. Numutkeun ka survey Match, jalma anu ngagaduhan hubungan séks dina tanggal lima kalima 35 persen langkung dipikaresep tibatan anu bobo dina ranjang anu mimiti, sareng jalma anu paling bagja ngantosan dugi ka aranjeunna tos tunangan. Henteu ngan éta, unggal hiji wengi nangtung per taun ngirangan kabagjaan awéwé ku 14 persén sareng lalaki ku 6 persén. Naon anu lumangsung di dieu? Naha séks kasual resep pikeun kasusah? Ahli ngingetkeun ngalawan nafsirkeun hasil ieu salaku alesan pikeun nahan hubungan séks. 'Jalma anu ngantosan dugi ka papacangan atanapi kawinan pikeun hubungan séks sigana ngagaduhan alesan moral atanapi agama anu kuat pikeun ngalakukeunana,' saur therapist séks Vanessa Marin. 'Tangtosna, aranjeunna badé ngalaporkeun rasa sugema pikeun hirup saluyu sareng kayakinan. Éta hal anu saé, tapi henteu sadaya jelema ngabagi éta

    Baca Leuwih

  • Naha Anjeun Kedah Perhatosan Upami Anjeunna Ngajaga Gambar Ex-Na? Survei Nyarios: Hmm, Meureun!

    Saatos putus cinta, kami parantos nyarioskeun ngeunaan masihan deui barang-barang anu lami, sareng ngeureunkeun kontak. Tapi tilas hubungan masa lalu anjeun - sareng hubunganana! - mustahil ngaleungitkeun lengkep. Naha ieu sabab hariwang?

    Baca Leuwih

  • Naha Ngagunakeun Vibrator Sering Ngajantenkeun Anjeun Henteu Orgasme Dina Cara séjén?

    Dear Emily, kuring resep pisan ka alat vibrator Magic Wand kuring, tapi kuring kantos nguping rumor ngeunaan alat vibrator leres-leres ngirangan klitoris, sareng ayeuna kuring hariwang yén kuring bakal ngarusak kasempetan ka orgasme sareng pasangan. Nyatana, iraha kuring balik deui nganggo panangan, peryogi waktos anu dugi ka ditu. Naha kuring lirén nganggo alat ngageter kuring? Abdi resep pisan ngadangu yén anjeun parantos énggal dina dunya gaib, kaulinan orgasme tina kaulinan séks! Diajar kumaha sacara efektif nyenangkeun diri anjeun mangrupikeun salah sahiji konci pikeun kahirupan séks anu bagja sareng séhat. Tapi ayeuna anjeun parantos mendakan jalan anu pasti ieu pikeun ngahontal orgasme, anjeun panasaran, naha anjeun bakal tiasa ngalakukeun éta deui tanpa alat vibrator anu dipercaya anjeun? Kusabab popularitas alat vibrator sareng cocooan séks anu sanés teras-terasan, aya rasa prihatin yén alat vibrator tiasa ngirentosan anjeun, janten langkung sesah (atanapi bahkan mustahil) ngahontal klimaks tanpa dibantuan ku babaturan listrik. Mimiti, anjeun moal kecanduan alat vibrator anjeun — sahenteuna henteu sacara kimia. Ngagunakeun éta moal ngajantenkeun anjeun henteu sanggup orgasme anu dihasilkeun sacara manual, tapi éta tiasa ngajantenkeun aranjeunna siga anu meryogikeun langkung seueur waktos sareng usaha dina ngabandingkeun. Magic Wand ogé nempatkeun anjeun

    Baca Leuwih

  • 5 Rahasia Seks Tantrik Kuring Diajar Tina Email Goop (Nuhun, Gwyneth!)

    Ngarobih getar tina eusi sayuran-sareng-sadar-uncoupling anu biasa, Goop ngalakukeun 180 sareng ngabagi perkenalan anu saé pikeun tantra minggu ieu. Psikolog sareng pendidik séks Michaela Boehm nyayogikeun sababaraha rusiah-henteu ngan ukur pikeun tantric sex tapi tetep tetep percikan hirupna sacara umum-na panginten nasihat éta lumayan inspiratif sareng akurat. Anjeun siap? Hayu urang teuleum ka ... 1. 'Dina hubungan anu polarisasi (hartosna berorientasi séksual) hiji pasangan nyandak ekspresi feminin sareng hiji nyandak ekspresi anu langkung maskulin sareng béda anu radikal dina orientasi nyiptakeun lengkungan polaritas seksual anu kuat. Beuki jauhna 'kutub' pisah, beuki kuat daya tarik séksna. Dina hubungan jangka panjang, mitra sering janten sami pisan - urang mimiti resep hal anu sami, ngalakukeun hal anu sami-antukna waktos, pasangan éta resonates tibatan polarisasi sahingga kirang kimia séksual. ' Lumayan ngajelaskeun unggal hubungan anu anjeun pernahkeun dimana séksana basi, leres? Éta raos pisan yén sakapeung TEU terang batur (atanapi naon anu diarepkeun ti anjeunna) tiasa ngajantenkeun hal-hal langkung pikaresepeun. Sareng tétéla cara anjeun ngajaga pikagumbiraeun éta nyaéta ngajaga 'kalungguhan' anu ditetepkeun dina kamar tidur. Ayeuna, sateuacan anjeun nyarios ieu

    Baca Leuwih

  • Pitunjuk Semi-Komprehensif pikeun Milarian Umur Sampurna pikeun Lalaki Anu Kedah Anjeun Tanggal

    Umur panginten henteu ngan ukur sajumlah, tapi éta henteu ngeureunkeunana janten faktor anu paling dianggap jalma nalika kencan sareng milarian pasangan anu bakal datang, leres? Sababaraha awéwé resep rubah pérak anu asak. Sababaraha awéwé resep ka lalaki anu ngora pikeun tetep ngora dina haté. Sababaraha awéwé henteu biasa mikirkeun éta dugi ka ngagaduhan anu leres-leres, leres pisan panginten yén aranjeunna henteu hoyong janten sahabatna anu kawin sareng anu pangpayunna randa janten panginten aranjeunna langkung saé ngamimitian bobogohan ngora dudes langsung pikeun hadé kasempetan aranjeunna. (Éta awéwé anu pikasieuneun nyaéta kuring, obvi.) Tapi leres, naha aya cara anu pangsaéna pikeun cocog dumasar kana umur? Diideuan ku sababaraha studi anyar sareng sababaraha anu langkung lami, kuring nyusun daptar anu saé pikeun sadaya faktor anu anjeun panginten hoyong nimbangkeun nalika netepkeun rentang umur pilihan Match.com anjeun atanapi nalika mutuskeun badé kaluar sareng jalma anu lucu pisan anu teu aya t rada lulus kuliah acan. Janten sapertos Mariah Carey sareng nikah ka lalaki ngora! Atanapi henteu! Abdi henteu terang. Kieu yeuh: Numutkeun kana Sénsus 2012, paling umum pikeun pasangan aya dina a

    Baca Leuwih

  • 5 Cara Gampang Nyiapkeun Diri Pikeun Kelamin Anu Langkung Hadé

    Téhnik saéstuna ngan ukur bagian leutik tina kelamin hébat. Sugan langkung penting tibatan sadaya gerakan anu dipaténkeun anjeun nyaéta persiapan anu lumangsung sateuacan anjeun di kamar tidur.

    Baca Leuwih

  • 5 Cara Pikeun Smsan Sapertos Lalaki

    Awéwé. Kuring gaduh bongbolongan anu kuat nalika ngeunaan sms. Terang ieu, pastina salaku panonpoé bakal bersinar, lalaki impian anjeun panginten ngagunakeun tulisan anu sanés tibatan anjeun. Anjeunna moal ngirim sms anjeun salaku alat komunikasi utama. SMS, pikeun lalaki, mangrupikeun cara pikeun kéngingkeun inpormasi gancang. Teu aya deui, teu kirang. Uteuk anjeun bakal ngalawan kuring dina ieu, kuring terang. Tapi dugi ka mendakan hiji jajaka anu leres-leres paduli sareng leres-leres resep nanem modal dina hubungan, anjeun moal mendakan lalaki anu bakal nga-sms anjeun dina basa anjeun nyalira. Batur ngagunakeun SMS salaku alat komunikasi utami nalika aranjeunna henteu paduli. Sareng upami aranjeunna henteu paduli di payun, éta moal langkung saé. ukur proyek Anjeun salaku awéwé tunggal nyaeta pikeun manggihan yén lalaki anu nyangka anjeun ngimpi na lajeng mutuskeun lamun manehna geus Hormat. Sakali anjeun mendakan lalaki anu saé ieu anu pikir anjeun awéwé impianana, kuring hormat nyungkeun anjeun maénkeun éta cool. Serius, keren! Sanés ku cara 'Kuring panas teuing janten sayogi sacara émosional', tapi langkung dina 'Kuring muja anjeun tapi anjeun masih kedah damel, pie sweetie,'. Ieu pedoman nalika éta

    Baca Leuwih

  • Kumaha Awéwé Tiasa Ngawartoskeun Anjeun Cinta Anjeunna?

    Lalaki asli dina cara aranjeunna nunjukkeun yén aranjeunna paduli:

    Baca Leuwih