Rihanna Muncul deui Brows ceking, sareng Internét Henteu Siap

Gambar tiasa ngandung Lipstik Wajah Manusa Rihanna sareng Kosmétik

Samir Hussein



Hésé pikeun Rihanna pikeun ngalakukeun tindakan salah. Nyatana, ngan ukur nyerat anu raoseun teu aya watesna-upami Rihanna milih ngalakukeun hiji hal, anjeunna pasti ngagaduhan alesan. Tapak jarami? Anjeunna révolusi kageulisan . Kitu cenah, tampilan anu pang anyarna nyaéta ngagedurkeun perasaan anu kuat. Dina sampul Inggris Vogue Édisi Séptémber, Rihanna, anu kantos janten juru kaéndahan, ngagem alis leutik anu paling leutik, paling ipis pikeun ditingali dina hiji selebritis anu raoseun salamina, sareng pangguna Twitter anu setrés.

Sakumaha katerangan Rihanna's Instagram ngajelaskeun, katingalina didamel babarengan Isamaya French , saha seniman makeup selebritis anu dikenal pikeun ngadorong wates makeup ku cara anu pohara avant-garde, Alexander McQueen-ish. Ffrench nganggo Fenty, sabab tangtosna, sanaon produk anu pasti henteu didaptarkeun (upami Fenty muragkeun pensil alis hiji-milimeter salajengna, Internét pastina bakal ngirut). Sapertosna, alis na katingalina siga aranjeunna leres-leres tiasa dianggo Flyliner , Kapal cair Fenty nembé diluncurkeun.



Eusi Instagram

Tingali dina Instagram

Eusi Instagram



Tingali dina Instagram

Gambar-gambarna Vogue ngagaduhan anu saé, tapi réaksi Internét langsung sareng garis keras: Henteu, punten, Rihanna, NO. Entong mamingan urang balik deui kana tren mimiti ceking-alis, kami henteu sadayana asup kana Boy Brow sareng microblading pikeun ieu. Kami parantos mésér sérum alis sareng ratusan produk pikeun nyingkahan pikasieuneun anu dilakukeun ku alis ieu. Entong generasi anyar sangsara.

Eusi Twitter

Tingali dina Twitter

Eusi Twitter



Tingali dina Twitter

Eusi Twitter

Tingali dina Twitter

Eusi Twitter

Tingali dina Twitter



Aya perpecahan. Sababaraha urang nyarios ngan kusabab Rihanna ngagem éta dina set henteu hartosna urang ningali mimiti tren kahirupan nyata. Aranjeunna gaduh titik; gaya alis waras pop up dina Instagram salami, sareng kami henteu acan kantos ningali anu ngaluncatan.

Eusi Twitter

Tingali dina Twitter

Eusi Twitter

Tingali dina Twitter

Tapi jalma sanés, aranjeunna nyuhungkeun bédana.

Eusi Twitter

Tingali dina Twitter

Eusi Twitter

Tingali dina Twitter

Eusi Twitter

Tingali dina Twitter

Eusi Twitter

Tingali dina Twitter

Nanging, urang tiasa langkung parah.

Eusi Twitter

Tingali dina Twitter

Carita Patali:
- Sérum alis ieu parantos ngaleungitkeun mangtaun-taun
- WTF Kajadian ku Alis Dina Taun ieu?
- Rahasia Tina Redaksi Pantun Anu Sempet