Tutorial Video Gancang Ti Drew Barrymore ngeunaan Cara Ngawengku Jerawat

Naha éta ngan kuring atanapi naha sigana henteu mungkin pikeun nyukupan nutupan jarawat? Sanajan ku sadayana tips ahli anu kuring tampi ti seniman makeup langkung mangtaun-taun, kuring masih ngaraos amatir. Kalayan makeup, bintik-bintik kuring tungtungna katingali cakey atanapi teuing gajih.

naha hannah balik deui ka tyler



Upami anjeun tiasa hubungan, tingali video gancang ieu ti Drew Barrymore. Aktris anu janten pamilik bisnis (anjeunna ngajual merk makeupna Kembang di Walmart) nempatkeun katerampilan nyumputkeunnana supados urang sakedik langkung siap saatos wajah urang bitu.

Anjeunna sadayana ngeunaan ngagunakeun ramo nalika nyarioskeun panyumput sareng nyatakeun konci na nyaéta 'ngapungkeun makeup anjeun.' Anjeunna ogé nyobian ngaganggu jalma jauh tina jarawat nyalira ku nerapkeun lambey beureum anu caang! Kuring henteu yakin kana tip ieu, jujur, tapi parios sésana tina naséhatna di dieu.



Dupi anjeun parantos nyobian garis makeup Drew's Flower? Upami kitu, kumaha saur anjeun ngeunaan éta? Naha éta parantos janten bagian penting dina rutinitas kageulisan anjeun, atanapi naha anjeun nganggo sakali sareng ngalungkeunana?

naon samak diri pangsaéna