• Paguneman sareng Filmmaker, Aktivis, sareng Badass Woman Idil Ibrahim

    Pikeun cicilan kadua dina séri pidéo kami, Get Schooled, The Girl Project ngintun pembuat pilem Idil Ibrahim kanggo pendak sareng Jenifer, budak awéwé ti kampung miskin di padesaan Malawi anu parantos mangtaun-taun berjuang pikeun tetep sakola. Kami nyusul Idil minggu kamari kanggo nyarioskeun perjalanan.

    Baca Leuwih

  • Kalkulator Anyar Némbongkeun Sakumaha Anjeun Kéngingkeun Upami Anjeun Jalu Jalu

    Kanyataan: Upami anjeun awéwé, aya kasempetan anu saé pikeun anjeun ngahasilkeun kirang ti babaturan lalaki. Tapi sedengkeun data pangénggalna nunjukkeun yén awéwé rata-rata bank ngan ukur 77 sén kanggo unggal dolar anu dibawa saurang lalaki (kalayan jumlahna jauh langkung parah pikeun awéwé anu warnana-awéwé Amérika Amérika dibayar ngan ukur 64 sén, sareng Latinas 56 sén per dolar, sakumaha dibandingkeun sareng urang bule, sanés Hispanik), yén gap mayar saleresna tiasa bénten-sareng ngalegaan-ku karir. Kamari, Waktos ngagulung alat pikeun nunjukkeun sabaraha anjeun. Kuis gajih gaji majalah anyar naroskeun tilu patarosan — jinis anjeun, umur, sareng padamelan — pikeun nangtoskeun sabaraha langkung alit anjeun damel tibatan lalaki anu sami umur dina lapangan anu sami. Salaku conto, alatna nunjukkeun, juragan iklan umur 27 taun ngajantenkeun 23 persén langkung alit tibatan réncang jalu na, sedengkeun palatih kabugaran awéwé umur 32 taun bakal ngajantenkeun 63 persén kirang dibanding réncang jalu na. Sareng salaku psikolog, awéwé bakal ngahasilkeun 38 persén langkung handap dibanding kantor jalu na nalika anjeunna pencét 36. Kanggo ngawangun pakakasna, staf Waktos dianalisis gajih anu dikéngingkeun langkung ti 15 juta urang Amérika dina periode opat taun. Gawe sareng 460 kategori karir anu béda, para staf mendakan 1.490

    Baca Leuwih

  • Kumaha Ngatur Hutang Pinjaman Siswa Anjeun

    Aranjeunna mangrupikeun masalah utami tina kampanye 2016, sareng kahirupan anjeun: 20 persén sadaya awéwé déwasa ninggalkeun kuliah dina hutang. Di dieu, lima cara pikeun mayar éta langkung gancang-henteu ngantosan D.C. meta.

    Baca Leuwih

  • 5 Cara Nyebarkeun Kecap Ngeunaan Alesan Anu Anjeun leres-leres Percaya, Tina Meredith Blake, Genius Media Sosial di ProSocial

    Naha anjeun maca carita eksklusif Glamour, 'Rusiah Kulawarga Kuring Diteundeun salami 100 Taun', di dieu dina Inspirasi atanapi dina édisi Agustus 2012 urang? Réképasi gancang: Éta ngeunaan kulawarga anu awéwéna pagawé séks pikeun opat generasi, dugi ka hiji awéwé tungtungna ngacapruk siklus éta. Padahal perdagangan seks sigana mah jauh pisan ti bumi, masalahna mangrupikeun hal anu kajantenan di dieu di A.S., sareng hiji alesan masalahna kusabab kasadaran anu luhur nyaéta tina kampanye utama anu dipimpin ku Meredith Blake of ProSocial.

    Baca Leuwih

  • Kéngingkeun Epic Pep Talk Tina 25 Atlit Olimpiade

    Awéwé pangkuatna nuju ka buruan usum panas ieu masihan pidato motivasi mini Glamour.

    Baca Leuwih

  • Malaikat bumi

    Baca Leuwih

  • Komérsial Super Saeful Bakal Nyorot Tanda Peringatan ngeunaan KDRT

    Ditengah iklan anu bakal ngajantenkeun anjeun seuri sareng Clydesdales klasik anu urang sadayana henteu sabar ngantosanna, bakal aya iklan anu langkung surem dina Super Bowl Minggu — pengumuman layanan publik 30 detik tina Teu Deui pikeun ngahudangkeun kasadaran ngeunaan kekerasan rumah tangga. PSA nunjukkeun paguneman pesen téks antara dua awéwé — saurang anu aya di pésta Super Bowl, sareng SMS anu sanésna anjeunna henteu tiasa sumping sabab, saurna, 'Jake aya dina hiji wanda na.' Pagunemanna beuki parah sareng anu nonton tinggaleun ngagantung, henteu terang naon anu salajengna. Klip na ditungtungan ku peringatan: 'Aya seueur tanda kekerasan rumah tangga sareng serangan seksual.' 'Pengumuman layanan publik ieu néwak kumaha kaseueuran pamuda — sareng seueur anu sanés — ngagunakeun smsan pikeun komunikasi sareng kumaha kadang nyarios sakedik nyarios seueur,' Teu aya Sutradara Langkung Didaptarkeun Virginia Witt dina siaran pers. 'Diajar langkung seueur tiasa nguatkeun jalma pikeun ngagaduhan paguneman anu ngahemat nyawa sareng ngupayakeun pitulung. Kami arepkeun ieu mangrupikeun hiji léngkah deui nuju parobihan budaya anu urang milari kekerasan rumah tangga sareng serangan seksual. ' Komérsial éta ngajantenkeun pemirsa terang yén aranjeunna tiasa nga-SMS 'NO MORE' ka 94543 pikeun nampi inpormasi pendidikan, kalebet tanda umum tina panyiksa sareng

    Baca Leuwih

  • 8 Genius Awéwé Anu Ngarobih Cara Pikiran Dunya

    Dalapan awéwé ieu ngarobah cara pikir dunya. Dinten ayeuna, Wired ngumumkeun 'Daptar Salajengna' anu kahijina — daptar pondok tina 20 'genius unsung' anu dipidangkeun dina majalah Méi anu nuju 'nuju cara mikir anyar ngeunaan cara mikir anyar,' numutkeun ka EIC Scott Dadich . 'Daptar Salajengna mangrupikeun kumpulan jalma-jalma ti bentang bisnis anu ngarobah cara hirup, padamelan, maén, sareng pikir urang.' Dalapan awéwé anu aya dina daptar nyaéta: Megan Smith, kapala perwira téknologi, pamaréntahan AS: 'Timna mamatahan Présidén dina topik téknologi anu penting sapertos réformasi patén, masalah privasi, sareng nétralitas Net, ogé réformasi pangaturan anu ngamungkinkeun para pangusaha sareng ideu anu saé pikeun majukeun aranjeunna langkung gancang. ' Tracy Chou, insinyur parangkat lunak, Pinterest: 'Dua taun ka pengker, anjeunna nyandak léngkah anu saderhana tapi provokatif tina ngamuat spreadsheet-kana platform ngabagi kode Github, sacara alami-éta perusahaan tiasa anggo pikeun ngajukeun publik jumlah insinyur awéwé dina jajaranana . Tujuanana: pikeun ngaidentipikasi ruang lingkup masalah salaku léngkah munggaran pikeun ngalakukeun komitmen anu langkung kuat pikeun ngungkulanana. ' Cindy Holland, VP tina eusi aslina, Netflix: 'Saur sim kuring ngan ukur ngeruk permukaan dina anggapan naon

    Baca Leuwih

  • 8 Tanda kutip Inspirasi Instagram pikeun Ngalaksanakeun Anjeun Dina Akhir Pekan

    Tos saminggu usum salju di dieu di Glamour — urang nembé ngalih di kota ka kantor anyar kami di dieu di One World Trade Center, sareng cuaca ngadadak tiis sacara ngadadak. Janten, éta TGIF, pasti! Kumaha minggu anjeun? Ieu dalapan kutipan inspirasional anu raos-alus anu kuring mendakan dina feed Instagram kuring minggu ieu. Naon sababaraha cutatan motivasi favorit anjeun? Bagikeun aranjeunna dina koméntar di handap! 'Sadayana bakal OK dina tungtungna. Upami henteu kunanaon, éta henteu tungtungna. ' OKÉ #filyra #paris Poto anu dipasang ku michelgaubert ??? (@michelgaubert) dina Nov 11, 2014 jam 3:27 PST 'Sirah anu alus sareng haté anu saé selalu mangrupakeun kombinasi anu pikasieuneun.' #motivation #motivational #motivationalquotes #quotes #quoteoftheday #inspired #inspiring #inspiration #minimotivations #mini_motivations #nelsonmandela #nelson #mandela A photo posted by @mini_motivations on Dec 12, 2014 at 10:10 am PST 'A macan does not long sleep atas pendapat domba. ' #quotes #sidur #tiger #sheep #life #haters #motto #inspiring Poto anu dipasang ku Words Matter (@thewordsmiths) dina 12 Des 2014 jam 10:16 enjing PST 'Sadayana anu anjeun pikahoyong aya dina sisi anu sanés sieun . ' #QOTD Poto anu dipasang ku Anita Reyna (@ anitareyna27) dina 12 Des 2014 jam 1:21 siang PST 'Awéwé anu

    Baca Leuwih

  • Kumaha Balikeun Snapchats Langkung Sakali

    Upami anjeun kantos ngarepkeun anjeun tiasa maénkeun Snapchat langkung ti sakali, ogé, anjeun tuah. Dina pembaruan anu anyar dileupaskeun dinten ayeuna, Snapchat ngaluncurkeun pilihan kanggo mayar replay tambahan. 'Dinten ayeuna, Snapchatters A.S. tiasa mésér Replays tambahan, mimitian jam 3 kanggo $ 0,99,' pengumuman resmi ngajelaskeun. 'Anjeun tiasa nganggo Replay dina Snap naon waé anu anjeun tampi, tapi anjeun ngan ukur tiasa Muterkeun Snap naon sakali. Aranjeunna rada mahal - tapi waktuna artos! ' Dupi anjeun mayar 33 sén kanggo muterkeun deui Snapchat? Ngabejaan kami dina komentar di handap.

    Baca Leuwih

  • Kumaha hiji Sakola Special robah Ieu Girl urang Kahirupan

    Dina angsuran katilu séri pidéo urang, Get Schooled, prakarsa filantropi Glamour urang Project Girl ngintunkeun pembuat pilem Elizabeth Lo ka India kanggo pendak sareng Keerthi.

    Baca Leuwih

  • 11 Kali 'Réréncangan' Kancing Konsep Kagagalan Langkung Hadé tibatan Acara Acara Lainnya dina TV

    Tilu belas taun saatos réngsé, 'Réréncangan' masih tiasa ngasuh konsép kagagalan ku ngajantenkeun permasalahan karakterna luar biasa pisan.

    Baca Leuwih

  • Warta Penting Ngeunaan Gap Pay Gender sareng Masa Depan Awéwé di Tempat Gawé

    Kami terang (sareng anjeun terang) yén aya masalah serius pikeun gaji awéwé di nagara ieu: masalah 23 sen (Awéwé masih ngahasilkeun 77 sén unggal dolar anu rata-rata dilakukeun ku lalaki, rata-rata). Tapi naon anu dilakukeun ngeunaan éta? Dinten Rebo, Présidén Obama ngundang pamimpin awéwé ti DPR sareng Sénat — khususna, pamimpin anu parantos lami bajoang pikeun mayar ekuitas-kana rapat di Gedong Bodas pikeun nyarioskeun ngeunaan jurang upah sareng naon anu tiasa dilakukeun pikeun ngalereskeunana. (Heboh? Leres. Tapi kami hoyong anjeunna ogé ngundang anggota parlemen lalaki. Ieu sanés masalah awéwé.) Salah sahiji hadirin, Tina Tchen, asistén Présidén sareng diréktur eksekutif Déwan Gedong Bodas pikeun Awéwé sareng Katresna (anjeunna ogé kapala staf ka First Lady Michelle Obama), nyandak sababaraha waktos kanggo nyarios sareng Glamour ngeunaan naon anu aya di tukangeun panto-panto anu penting pisan. Présidén Obama nyarios sareng para hadirin, kalebet Pamimpin Démokratik Nancy Pelosi. Glamour: Saha ideu pikeun ngayakeun rapat ieu? Tina Tchen: Masalah kulawarga damel parantos aya dina agenda Présidén ti dinten ka hiji. Kuring parantos kenal anjeunna mangtaun-taun, sareng salami kuring kenal anjeunna, ieu

    Baca Leuwih

  • Glamour's 50 Kampung Pahlawan

    Anjeun teu kedah janten nami rai-kandel janten kandel; awéwé gagah nyieun bédana di komunitas dimana-mana. Pikeun ngahargaan aranjeunna, Glamour mikawanoh hiji awéwé ti unggal nagara salaku Pahlawan Kampung Asal.

    Baca Leuwih

  • 5 Tip Pikeun Ngabantosan Anjeun Ngadamel Catetan Hatur nuhun Terakhir Post-Wawancara

    Anjeun terang yén anjeun kedah ngirim catetan hatur nuhun saatos wawancara, tapi anjeun panginten henteu terang cara anu pangsaéna pikeun maksimalkeun pamaksadan anu saé saatos kesan munggaran. Sajumlah dunungan poténsial anu héran ngarepkeun nampi syukur anjeun ngalangkungan mail kéong baheula. 'Perékrut sareng manajer Ngiringan teras-terasan nyarios yén aranjeunna ngaharepkeun catetan hatur nuhun sacara tulisan — sahenteuna upami ngeunaan wawancara langsung,' saur Alexis Monson, salah saurang pendiri Punkpost, aplikasi anu ngabantosan anjeun ngirimkeun kartu tulisan tangan anu dipersonalisasi. Tapi upami anjeun teu acan nyerat nanaon kecuali email dina umur, anjeun panginten henteu terang dimana ngamimitianana. Entong sieun. Anjeun tiasa percanten nempatkeun pena kana kertas-sareng ngajantenkeun catetan hatur nuhun post-wawancara anjeun menonjol ti balaréa-kalayan tips ahli ieu. 1. Ngawangun koneksi pribadi. Ngirim catetan hatur nuhun nyaéta hal anu leres anu kedah dilakukeun — naha anjeun kéngingkeun padamelan atanapi henteu. 'Nunjukkeun rasa syukur sareng minat ngawangun hubungan pribadi éta jauh, janten kirimkeun catetan tulisan sanés upami anjeun henteu kénging padamelan,' saur Monson. Kalayan hatur nuhun-anjeun anu saé seger dina émutanana, Monson nunjukkeun, anjeun tiasa janten pangeureunan pangatur heula nalika ngiringan jabatan anyar. 2. Splurge pikeun kartu khusus. 'Kualitas kartu anjeun

    Baca Leuwih

  • Antosan, Kamana Artos Duit Badé? 4 Hal Anu Nyiksa Aliran Tunai Anjeun

    Ieu anu muka panon ti penasihat literasi kauangan Clare Levison, C.P .:.: 'Kuring ningali seueur awéwé ngora anu cerdas, suksés ngalakukeun kasalahan arus kas anu sami sareng ngan ukur asumsi éta sadayana bakal hasil sacara finansial.' Kaleresan, kabiasaan goréng éta ngarugikeun urang pisan - dina hiji survey anyar-anyar, 60 persen awéwé ngaku ngaku gaduh kasaimbangan kartu kiridit. Urang tiasa langkung saé, awéwé! Pikeun ngamimitian, awas kana jeblug anu umum teuing ieu.

    Baca Leuwih

  • 6 Hal Anu Terang Ngeunaan Permen Crowley, Kalebet Naha Anjeunna Nyababkeun Kontropérsi Sateuacan Debat Présidén Wengi ayeuna

    Perdebatan présidén anu kadua lumangsung dina kirang ti opat jam, sareng kuring henteu kedah ngawartosan anjeun aya seueur anu resep. Tapi éta mangrupikeun bagian tina carita anu parantos aya di puncak berita. Anu sanésna? Candy Crowley, moderator debat wengi ayeuna - awéwé munggaran anu kéngingkeun padamelan dina 20 taun.

    Baca Leuwih

  • Facebook Ngaluncurkeun TechPrep: Hub Sumber Daya pikeun Ngadorong Karagaman Téhnologi

    Awéwé anu kurang dikenalkeun dina karir tech, sareng panilitian anyar ti McKinsey Global Institute sareng Facebook nunjukkeun urang Afrika Amérika sareng Hispanik ogé. Panilitian mendakan yén sanaos 50 persén urang Afrika Amérika sareng 42 persén Hispanik — dibandingkeun sareng ngan 35 persén Kaukasia - panginten aranjeunna bakal saé damel sareng komputer, éta lalaki sareng awéwé sami sering teu ngagaduhan alat atanapi aksés pikeun kéngingkeun kana téknologi. 'Diajar kodeu muka kasempetan anu luar biasa dina industri anu ngan ukur langkung penting,' kepala perwira operasi Facebook Sheryl Sandberg nyerat dina hiji pernyataan. 'Nanging panilitian nunjukkeun ... seueur awéwé sareng jalma anu warnana ngaraos yén téknologi henteu kabuka pikeun aranjeunna.' Janten ayeuna, Facebook ngagulung TechPrep, pusat sumberdaya dimana minoritas anu teu diwakilan tiasa diajar ngeunaan élmu komputer sareng program, sareng mendakan alat-alatna pikeun ngamimitian. Dikelompokkeun dumasarkeun kana saha anjeun sareng naon anu anjeun peryogikeun, situs nawiskeun — dina basa Inggris boh Spanyol — kaulinan, buku, kasempetan di jalma, sareng acara komunitas pikeun sababaraha umur sareng tingkat kaparigelan. Éta ditujukeun ka lalaki ngora sareng awéwé ogé kolot sareng wali anu, saur Facebook, tiasa janten panutan pikeun generasi muda. Pikeun aranjeunna tip-toeing kana tech, Facebook hoyong

    Baca Leuwih

  • Papanggih Tombol Réaksi Anyar Facebook: Cinta, Haha, Yay, Wah, Sedih, sareng Ambek

    Kamari, Facebook ngamimitian ngaluncurkeun kancing 'Réaksi' na — tombol média-sosial anu langkung-rame ngeunaan tombol sanésna. Ngalakukeun debut di Irlandia sareng Spanyol, pilihan Cinta, Haha, Yay, Wah, Sedih, sareng Angry emoji-ish nyayogikeun pangguna kamampuan ngaréaksikeun berita sapertos karugian, rants politik, sareng anak anjing dina spéktrum émosina — saluareun Palasik Facebook jempol kaluhur. 'Tujuan kami nyaéta nunjukkeun carita anu paling penting pikeun anjeun dina News Feed,' kakuatan Facebook-anu bakal diumumkeun dina blog na. 'Mimitina mah, sapertos urang ngalakukeun nalika aya anu resep kana postingan, upami aya anu nganggo Réaksi, kami bakal nyimpulkeun aranjeunna hoyong ningali langkung seueur tina jinis pos éta. Kami bakal nyéépkeun waktos diajar tina peluncuran awal ieu sareng iterate dumasar kana papanggihan di payun. ' Tingali heula kana tombol Facebook énggal Spanyol sareng Irlandia di dieu: Poto anu dipasang ku CNN en Espa ?? ol (@cnnee) dina 8 Okt 2015 jam 8 47 pagi PDT Poto anu dipasang ku CNNMoney (@cnnmoney) dina 8 Okt , 2015 at 11:18 am PDT Poto anu dipasang ku Infobae America (@infobaeamerica) dina 8 Okt 2015 jam 8:29 am PDT Réaksi Facebook Mana saur anjeun anu bakal dianggo pang dianggo anjeun?

    Baca Leuwih

  • 10 Tanda kutip Yogi Berra Urang Bakal Hormat Salamina

    Yogi Berra — dianggap lega salaku salah sahiji anu nyekel pangpangna dina sajarah baseball — pupus dinten Salasa yuswa 90 taun. Berra ngagaduhan seueur kasuksésan di lapangan salaku pamaén, palatih, sareng manajer, tapi anjeunna ogé dipikacinta, bahkan ku anu pang ngasuhna penggemar baseball, pikeun tanda petik anu sering pithy sareng paradoksi. Nyatana, cariosan anu pikaseurieun na parantos ngartikeun anjeunna saloba tina karirna anu mengesankan - anu saleresna (punten pun) nyarios nanaon. Salaku ngalaporkeun New York Times, Berra kaparigelan pikeun cariosan anu pikaseurieun sareng pikaresepeun aneh tina get-go. Ti Times: 'Dina 1949, mimiti karir Berra di Yankee, manajer na ditaksir ku cara kieu dina wawancara dina The Sporting News:' Mr. Berra, 'saur Casey Stengel,' mangrupikeun jalma anu aneh pisan tina kamampuan anu luar biasa pisan. '' Leres, leres. Ayeuna, pikeun ngarayakeun kahirupan Berra sareng sudut pandang anu leres-leres-leres, ieu mangrupikeun 10 tina Yogism favorit urang: Hiji poto anu dipasang ku Design ?? er (@takehislight) dina Sep 23, 2015 jam 7:58 PDT Hiji poto dipasang by @donnyepp on Sep 23, 2015 at 7:37 am PDT A photo posted by cleveland.com (@clevelanddotcom) on Sep 23, 2015 at 7:29 am PDT A photo posted by Thomas (@ tbgroom22) on Sep 23, 2015 at 7 : 17 enjing PDT

    Baca Leuwih