• Ngan Perhiasan: Désainer Jennifer Fisher dina Trik Numpuk Perhiasan, Pakét Asesoris, sareng Transisi Témbong Anjeun Ti Beurang ka Wengi

    Dina édisi Just perhiasan ieu, urang balik layar mérek mérek baheula, anu cenah anjeunna ngamimitian 'ku teu kahaja lengkep.'

    Baca Leuwih

  • Bling dina Anggaran

    Intan tiasa janten sahabat awéwé, tapi harga anu disertakeun ku para pamiarsa multi-karat leres-leres pikasieuneun.

    Baca Leuwih

  • Rébuan Maaf kanggo Tunda

    Kungsi darurat domestik sakedik. Henteu pantes diperhatoskeun pisan, tapi éta aya hubunganana sareng sasama ieu sareng cara ngumbara na. BISA, seger tina misi nyalametkeun piaraan kuring, kuring anéh kalindih ku sumanget liburan. Meureun éta kusabab kuring ngantisipasi perjalanan taunan di bumi ka LA dina dinten Kemis, sareng kuring jauh pisan ti bumi ti payun, tapi sadayana sigana kuring niténan diantara sasama Paris anu diadopsi abdi nyaéta hiasan Natal sareng kulawarga alit anu lucu anu nuju dinten. Ngalungkeun topi antropolog amatir anu teu pas, kuring kedah naros ka diri sorangan, Naha kulawarga ieu béda? Naha sumanget liburan aranjeunna benten sareng urang? Gumantung kana kamana anjeun angkat. Pikeun anjeun anu émut ka Maya (putri rerencangan kuring anu umurna 10 taun), anjeunna cicing di lingkungan anu pas pisan di Marais, di arrondissement ka-3. Kieu sapertos Natal di bagian groovy Paris nya. Ayah anu trendi saleresna mangrupikeun conto parenting anu ati-ati, maén sareng umur dua taun anu rewel sapanjang perjalanan. Kuring henteu tiasa lirén ningali aranjeunna, sareng diantara seueur pipikiran anu kuring pikasebeleun, anu patali sareng fashion nyaéta kieu: kumaha kolotna anu trendi nalika urang leutik? Jalma-jalma kuring calik

    Baca Leuwih

  • 100 Gagasan Liburan Libur Anu Luar Biasa pikeun Sadayana Anu Daptar Anjeun

    Kami parantos ngempelkeun hadiah liburan anu paling indah, paling pikaresepeun, paling manis, paling pikaresepeun sareng paling éndah di pasar. Hayu urang masihan!

    Baca Leuwih

  • Lemari do-over lengkep: jadi katolik!

    Akhir minggu kamari, lagu-lagu logam anu nahan genep rak abdi sareng gantungan panjang genep kaki pinuh ku baju dibedahkeun tina témbok kuring. Naha dewa gaya nyobian nyaritakeun kuring naon? Syukur, kuring parantos lami atosan éditan pakean. Kuring caket prestasi epik ieu sapertos anu urang lakukeun di Glamour-ku panon anu teu leres, kritis sareng sobat dua. Kuring nyarankeun pisan pikeun milarian bantosan ti pendamping anu dipercaya, anu kirang condong nyimpen nostalgia, saucapna, jumpsuit poliéster anu anjeun anggo dina Lebaran, 1996. Kuring ngangkut sagala kiriman kuring anu langkung saé ka toko-toko babawaan Ina sareng Tokio 7 — éta cara anu saé pikeun kéngingkeun artos kanggo éta 431 pasang jeans flare ti musim anu katukang. Kumaha carana anjeun ngatasi kabanjiran?

    Baca Leuwih

  • 5 Kecap Atanapi Kurang: George Lucas Ngabejaan Dakota Fanning ____ Baris payun di Rodarte.

    Nya, ieu kalimat anu kuring henteu pernah nyangka bakal ngetik dina karir kuring salaku panulis pantun: George Lucas linggih payuneun acara Rodarte kamari. Leres, sutradara Star Wars. Oh sareng um, kitu ogé Dakota Fanning. Janten naon anu dibahas ku pasangan éta? Éta, karep abdi, terserah imajinasi anjeun ...

    Baca Leuwih

  • Trend Palasik Pantes Diusahakeun: Rok Anu Salawasna-Génis Tapi Ngadadak Panas

    Marengan pastél anu tiasa dianggo sareng oxfords anu diénggalan, rok anu cukup lipit aya di sapanjang landasan spring 2014. Tapi aranjeunna henteu ngan ukur trend musim ieu - rok lipit mangrupikeun Palasik anu leres - cukup ku ngaliwat pidangan anu ikonik ieu pikeun buktina.

    Baca Leuwih

  • Galeri Foto Cover-Shoot Emma Stone

    Nyarios Emma Stone aya dina seuneu mangrupikeun cariosan anu kirang. Awéwé ngan ukur 22 taun, sareng anjeunna dina opat pilem taun ayeuna (sareng The Amazing Spider-Man taun payun) sareng katingalina sami nyentak salaku pirang atanapi rambut beureum.

    Baca Leuwih

  • $ 50 & Handap: Pengumuman Layanan Publik Dina

    Ka sadayana awéwé, sapertos kuring sorangan, anu henteu tiasa nahan baju teuleum sareng tos kana calana pondok budak lalaki pikeun ngahindaran VPL: Anjeun ngéléhkeun tujuanana upami muka suku anjeun ketat pisan sahingga aranjeunna mereskeun pingping anjeun sapertos anu boa ngaganggu. gerbil. Urang sadayana tiasa ningali éta ... sareng katingalina nyeri. (Abdi nyarios sareng anjeun, nona dina subway ayeuna.) Langkung saé? Sapasang lightweight sareng leg anu lumayan lega anu diikat ku renda manteng, sapertos anu lucu ieu. Budak jantung macan tutul pink pondok, $ 4,50, sayogi di wetseal.com

    Baca Leuwih

  • Siaga Candy-Man! Model Jalu Terpanas Ti Minggu Pantun New York, Musim Gugur 2012

    Minggu Pantun sanés ngan ukur pikeun budak awéwé! Kami nyumput di tukang panggung dina sapérak acara usum gugur acara New York Fashion Week pikeun nganteurkeun anjeun gambar tukangeun layar sababaraha modél lalaki anu paling lucu. Ngarasakeun!

    Baca Leuwih

  • Jane Birkin & Lou Doillon: Kulawarga Modern

    Musieum sareng penyanyi Inggris legendaris Jane Birkin (enya, kantong Birkin dingaranan anjeunna) sareng putrina Lou Doillon, modél sareng aktris Perancis, ngajantenkeun sadayana anu aranjeunna pakean katingalina hebat. Léngkah kana dunya gampang, gaya na. -Poto ku Bruce Weber

    Baca Leuwih

  • 10 Tren Pantun Pangsaéna dina Dékad Kapungkur

    Henteu, tren pantun dasawarsa ieu henteu sadayana ngeunaan jas ruang angkasa salaku jalma anu pernah diprediksi, tapi pastina jauh-jauh kadang-kadang! Di dieu, sababaraha tren fashion pangageungna sareng pangageungna ti taun 2000 dugi ka 2010 - anjeun terang anjeun resep aranjeunna!

    Baca Leuwih

  • Sakumaha Seringna Anjeun Apdet Lingerie Laci anjeun?

    Nalika datang ka kutang Kuring kantos nguping yén anjeun kedah miceun aranjeunna saatos sababaraha bulan sareng sami pikeun anu teu pati. Sabaraha lami aranjeunna terakhir gumantung kana kumaha anjeun nyeuseuh (panangan atanapi dina mesin) sareng upami anjeun garing-garing atanapi tuang kana alat pengering, tapi naha kuring leres-leres ngumbah sareng ngeringkeun baju jero kuring? Henteu. Henteu atuh. Janten, teu kedah disebatkeun kuring kedah ngapdet sacara rutin. Sareng nalika ngeunaan lingerie 'kuring (sapertos dina laci beureum atanapi pink atanapi ningali liwat hideung), hayu urang sebutkeun dasarna henteu aya, janten ... aya éta. Sumber: more-more.tumblr.com via Body Lingerie on Pinterest Kumaha upami anjeun awéwé? Dupi anjeun ngagaleuh baju lingerie? Sakumaha sering? Unggal sababaraha bulan? Ngan dina acara-acara khusus? Sareng naon anu anjeun biasana ngagaleuh? Abdi resep janten pencét koméntar sareng piring!

    Baca Leuwih

  • Tawaran Facebook: Lebetkeun Pikeun Menangkeun Pasangan Karen Walker Sunglasses!

    Saminggu sanés, kasempetan sanés pikeun lebet pikeun kasempetan pikeun menangkeun hal anu pikaresepeun dina halaman Facebook Glamour! Ayeuna anjeun kedah terang yén urang resep ngagaduhan anjeun salaku fans satia kami, sareng ayeuna anjeun leres-leres kéngingkeun pahala, berkat situs e-commerce Les Nouvelles.

    Baca Leuwih

  • Karpét Beureum Anu Pikasieuneun Sakabéh Waktu

    Parios pantun pantes sareng misses kageulisan anu urang moal hilap.

    Baca Leuwih

  • Kuring Nyekel Tangan Ku Jared Leto Tadi Wengi

    Upami anjeun parantos yuswa dimana waé caket taun 90an sareng pinuh ku angst suburban sareng Doc Martens sareng cinta anu teu dibales sareng kolot anu ngerakeun pisan, kamungkinan anjeun gaduh naksir Yordania Catalano tina kahirupan kuring anu disebut. Kuring teu aya obsesi, janten nalika anjeunna nyepeng panangan abdi wengi kamari, kuring janten 14 taun sareng dasarna lebur di ditu ...

    Baca Leuwih

  • Monako Blue Kira-Kira Jadi Warna Paporit Anyar Anjeun!

    Hilap Lima Puluh Bayangan Gray - Monaco Blue badé janten warna anjeun teu tiasa lirén nyarioskeun musim semi ieu.

    Baca Leuwih

  • Lima Penting Denim

    Pitunjuk pikeun 5 gaya jean luhur.

    Baca Leuwih

  • Naon anu Dianggo dina Poé Valentine Henteu Matéri Pakéan Pakéan

    Naha anjeun badé kencan romantis atanapi nginum seueur teuing wiski sareng rerencangan caket, ieu aya 10 ideu gaya anu bakal nyolong haté anjeun.

    Baca Leuwih

  • 6 Gaun Jenny Packham Anu Maha Suci — Cocog sareng Putri!

    Salami sataun katukang, desainer Inggris Jenny Packham ujug-ujug janten nami rumah tangga saatos Duchess Cambridge Kate Middleton mimiti nganggo baju na dimana-mana! Poé isuk ayeuna, Jenny Packham nunjukkeun koleksi usum gugur taun 2012 di New York's Mercedes Benz Fashion Week. Ieu genep gown karesep kuring tina acara éta-aranjeunna éndah pisan. Anu mana saur anjeun anu bakal dianggo HRH Kate?

    Baca Leuwih