Dos sareng Entong dilakukeun tina Lipstik Gelap

Biwir poék balik deui dina usum kieu, ti saprak warna hideung Goth dina landasan pacu nepi ka plum anu éndah dina pout anu kawéntar di Hollywood. Nalika gaya dramatis sapertos kitu tiasa nyingsieunan, baca lambey kami: Katingali ieu tiasa damel tina karpét beureum! Ngan tetep émut tip insider ieu ngeunaan kumaha carana nolak tren kageulisan anyar anu kandel.