• Kumaha Perasaan Urang Ngeunaan Kembang-Rambut Ayeuna?

    Trend kembang-di-rambut ngagaduhan waktos sababaraha taun ka pengker nalika bintang-bintang sapertos Katy Perry sareng Taylor Swift ngagem aranjeunna, teras éta liren luntur, sabab tren condong dilakukeun. Tapi kuring parantos ningali dua jalma anu panginten nyobian ngauihkeun aranjeunna. Naha anjeun bakal naek kapal upami kembang-kembang ujug-ujug asup deui?

    Baca Leuwih

  • Produk perawatan kulit anyar anu pangsaéna pikeun dicobian dina Januari 2019

    Produk perawatan kulit anyar anu paling anyar diluncurkeun taun 2019, kalebet peluncuran ti Sunday Riley, Fresh, Kiehl's, sareng seueur deui.

    Baca Leuwih

  • Kumaha Cara Kayan Russell, Numutkeun Penata Rambut Nya sareng Artis Makeup

    Jelas, kuring henteu tiasa ngabantosan anjeun leres-leres siga Keri Russell, tapi kuring tiasa ngabantosan anjeun nyalin lipstik anu cerah sareng ombak anu ngagentos anu dianggona tadi wengi ka paméran Austenland di New York City. Lipstik éta? Artis makeup Tina Turbow tweets yén éta Marc Jacobs Lust pikeun Lacquer di Boom Boom. Sedengkeun pikeun rambut, ieu anu dicarioskeun ku juru rambut Brian Magallones dina nyiptakeunana: 'Kuring ngamimitian ku ngagunakeun beusi curling 1-1 / 4 inci sareng bungkus 2 inci sakuriling tong, teras nganggo flatiron pikeun ngalempengkeun handapeun 3 inci tina rambutna pikeun ngajaga modéren sareng edgy 'Teras anjeunna nganggo Rene Furterer Modelling Paste pikeun ngalancarkeun jalur-jalur di sekitar garis rambutna, Rene Furterer Vegetal Hairpray pikeun nahan éta dina tempat sareng réngsé nganggo Rene Furterer Glossing Spray. Janten aya anu janten elemen penting pikeun nyiptakeun tampilan karpét beureum Keri Russell. Saha anu badé nyobian? Poto: Gambar Getty

    Baca Leuwih

  • Kuring Nyobian Salasa: Blinged Out DIY Mani

    I am a total nguseup pikeun kuku Polandia-hartosna I normalna nepi ka unggal ramo dicét warna béda sateuacan kuring ninggalkeun kantor. Percobaan lukisan ramo kuring anu paling anyar diideuan ku lacquers kuku anu bertema permata ti Sally Hansen's Salon Collection, khusus naungan biru anu jelas, Heartsapphire. Kumaha carana kéngingkeun tampilan saatos luncat ...

    Baca Leuwih

  • Tutorial Kontur Beuheung Ieu Badé Viral dina Instagram

    Contouring aya dimana-mana, sareng éta katingali saéna tina backlash (urang namina beurat-leungeun sculpting salah sahiji tren makeup kami hoyong jadi ngaleungitkeun di 2016). Ayeuna dipindahkeun tina raray kana beuheung, sareng tutorial Instagram anu anyar anu viral anu nyatakeun kakuatan makeup pikeun janten 'ramping, tampil anu anggun.' Éta kahontal dina cara anu sami sareng trik kontur naon waé: Maénkeun warna-warni sareng warna poék silih ngalawan ilusi pikeun jero. Sareng nalika urang resep senang-senang nganggo makeup, anu ieu raoseun rada over-the-top - naha urang leres-leres hariwang kumaha bagian tukang beuheung urang? Naha urang tiasa bersantai sareng ngagungkeun kaindahan masing-masing? Artis makeup Bobbi Brown panginten anu paling saé nalika anjeunna nyatakeun jabatanana dina téhnik. 'Tren kontur pisan salah sabab nyarios ka awéwé aya anu lepat sareng rai,' saur anjeunna ka New York Post usum gugur kamari. 'Aya kageulisan dina rupa pinuh, janten kuring henteu resep cet dina tulang pipi anu teu aya.' Insta-hack ogé ngungkabkeun yén nirlaba ogé raoseun sakedik. 'Beuheung abdi sadayana alami. Henteu nuhun. Abdi henteu peryogi rasa teu aman beuheung, 'saur hiji.

    Baca Leuwih

  • 7 Aturan Anyar pikeun Meuli Kageulisan

    Kumaha urang jero balanja barang anu saé.

    Baca Leuwih

  • Gaya Blowout Anu Kedah Kuring Kengingkeun Pikeun Acara Badé Peuting ieu? Sora!

    Mangrupikeun dinten primping anu ageung di dieu bagian-bagian ieu. Tingali, urang sadayana nuju siap-siap pikeun Awards Wanita Taun ayeuna wengi ayeuna, dimana urang sadayana nganggo baju sareng ngahargaan sababaraha awéwé anu luar biasa anu ngalaksanakeun hal anu saé pikeun dunya. Kuring pikir éta mangrupikeun alesan anu sampurna pikeun ngajadwalkeun kadatangan kuring anu mimiti ka lokasi New York di garing Bar, salon khusus blow-dry-only $ 40, pikeun salah sahiji blowout anu saé na. Anu janten patarosan kuring: Gaya anu mana anu kuring kedah kéngingkeun?

    Baca Leuwih

  • Emma Chamberlain tetes rutin rutin ngurus kulit

    Emma Chamberlain ngabagi rutinitas perawatan kulitna sareng Glamour, kalebet minyak anu ngajantenkeun anjeun 'katingali sapertos orok anu énggal.'

    Baca Leuwih

  • Modél Ieu Nganggo Eyeshadow Toko Narkoba $ 7 - Sareng Henteu Ngan ukur dina Matanya (Kuring Pasti Ngusahakeun! Anjeun?)

    Waktos kanggo rusiah kageulisan anu sanésna ti tukang panggung di Spring 2013 Fashion Week - anjeun badé nambihan eyeshadow toko obat ieu kana kantong trik makeup stat anjeun.

    Baca Leuwih

  • 2 Gaya rambut Gancang & Rada Edgy Suka Suka Ayeuna (Lengkep Ku Rambut Cukur Écéng)

    Éta saminggu saé pikeun rambut pondok, upami anjeun naros ka kuring. Kamari urang ngagumkeun potongan rambut bob Mena Suvari anu sampurna, sareng ayeuna sumping dua gaya rambut pondok anu langkung pikaresepeun pikeun urang diskusikeun.

    Baca Leuwih

  • 9 Hal Anu Kuring Hayang Kuring Terang Sateuacan Transisi ka Rambut Alami

    Mikir ngeunaan transisi tina rambut santai kana rambut alami? Ieu mangrupikeun naséhat anu anjeun kedah terang sateuacan ngalih kana rambut alami.

    Baca Leuwih

  • Liz Hernandez muragkeun rutinitas perawatan kulit na

    Pendiri Wordaful ngabagi-bagi filsafat kageulisan-na-jero-luar-sareng produk anu ngagaduhan réréncanganna nyarios, 'Ya Allah, kulit anjeun bersinar!' Diulang.

    Baca Leuwih

  • Kuring Nyobaan: Superglue Salaku Perbaikan Kanggo Ramo Ramo

    Ngan nalika kuring panginten kuring nyandak cukup jauh pikeun blog ieu - Monistat anti-chafing cream salaku irung-pori-shrinker, saha? Pampers ngusap salaku makeup makeup? - Kuring kedah angkat sareng nyobian tip maca anu sapertos cuckoo ieu pikeun ngalereskeun ramo retak musiman kuring.

    Baca Leuwih

  • Trik Genius Makeup Anu Bakal Ngaputahirkeun Cat-Eye Liner Anjeun

    Leres, leres, anjeun parantos ningali unggal panon ucing di ditu — anjeun ngalangkunganana. Atanapi panginten. Ieu anu matak lucu deui dina Natasha Bedingfield anu masihan katingalina ngan sakedik tambahan.

    Baca Leuwih

  • Kami Nguji Pelurus Rambut Geter Ieu dina 6 Rambut Awéwé

    Naon pelurus rambut anu pangsaéna? Pelurus rambut anu henteu ngarusak sesah dipilarian, tapi pelurus rambut ieu ngaluarkeun sésana.

    Baca Leuwih

  • Grammys 2020: Rambut sareng Karpét Beureum-Karpét Pangsaéna

    Ningali penampilan rambut sareng makeup anu pangsaéna tina karpét beureum Grammys 2020. Kami ngarangkep penampilan kageulisan Grammys anu pangsaéna.

    Baca Leuwih

  • Rambut Cher: Kumaha Ka Ramping, Lempeng Sareng ngagurilap Dina Mangsa Ieu

    Tren buang deui anu sanés kami resep ningali deui? Rambut lempeng, herang. Tujuh puluh – kasampurnaan gaya!

    Baca Leuwih

  • Transformasi Warna Rambut Selebritis Favorit Kami tina 2014

    Anjeun terang naon cara anu langkung gampang tibatan nganggo nyalira warna? Ningali kumaha hasil na pikeun celebs favorit anjeun.

    Baca Leuwih

  • Akun Instagram Barber Ieu Bakal Sacara Raheut Haté Anjeun

    Siap pikeun ngaraos barang-barang dinten Jumaah ieu? Saé, sabab kuring nembe kasumpingan kana akun Instagram Mark Bustos sareng kedah dibagi. Di antara motong rambut di salon butik di Manhattan, Bustos nganggo Insta na pikeun ngadokumentasikan potongan rambut gratis anu dipasihkeun ka anu teu gaduh bumi sareng tulisanana ku carita alit. Proyék, anu dimimitian ku Bustos di 2012 sareng kabogohna di Pilipina, parantos ngiringan seger pikeun jalma sanés ngan ukur di New York City tapi ogé di California, Jamaika, sareng Kosta Rika. 'Pangalamanana sok béda-béda tapi mirip pisan,' saur Mark ka The Philippine Star. 'Henteu paduli naon bagian dunya anjeun, sadayana resep pisan kana cukuran. Mangrupikeun méwah anu dipikaterang sacara universal yén unggal demografi sareng lapisan kahirupan tiasa ngahargaan. ' Pikeun jalma anu nolak cukuran Markus, tukang cukur umur 30 taun ngantepkeun aranjeunna nganggo iket alit kalebet sikat gigi, pasta gigi, granola bar, sareng sababaraha tisu. Kepala kana akun Mark pikeun ningali langkung seueur teras bagikeun akun anu mereun ieu sareng réréncangan anjeun!

    Baca Leuwih

  • Yayasan Pangsaéna pikeun Kulit garing

    Kami naroskeun ka seniman makeup selebritis pikeun ngabagi yayasan anu pangsaéna pikeun kulit garing. Ti Chanel dugi ka Tarte ka It Cosmetics, ieu mangrupikeun 25 pilihan pro-disatujuan.

    Baca Leuwih