7 Sagala Henteu Hadiah Valentine's Day pikeun S.O.

Kaget anjeunna ku hiji hal salain permén sareng kembang. Gambar ieu tiasa ngandung Botol Jam Tangan sareng Kosmétik

Teu kabeungkeut



Anjeun tiasa kéngingkeun kembang atanapi permén anu penting dina Poé Valentine, tapi kado Poé Valentine anu pangsaéna pikeun anjeunna condong langkung kreatif - sareng, wani kami sebutkeun, ti luar lapangan kénca.

Ieu sababaraha ideu kado anu super-asli, pikaresepeun anu tiasa anjeun anggo pikeun kabogoh, tunangan, sobat hookup, atanapi saha waé anu anjeun balanja pikeun netepkeun perayaan taun ieu (sareng panginten bahkan taun payun) sajauh ti taun sateuacanna .



1. UrbanStems 'The JT

Gambar ieu tiasa ngandung Kadal Reptil Sato sareng Iguana



Batang Perkotaan

Pulas dina kembang Poé Valentine ieu hadir dina bungkus kalayan langkung tiis tibatan buket sareng teu kedah cai. Tutuwuhan hawa bertunas tina tonggong T. rex, tapi set kado sanés ngan ukur pikeun hiasan: Éta ogé kalebet coklat tua bourbon anu umurna tong. Upami anjeun henteu tiasa ngiringan Valentine anjeun, anjeun tiasa kéngingkeun kado ieu gratis, sareng poto konfirmasi bakal ngabéjaan anjeun nalika kadatangan aman sareng aman.

($ 55, aya Ieuh )

naon jimat anjeun ngeunaan anjeun



2. Pijat Nuru Pijat (sareng Pijat)

Gambar tiasa ngandung Flyer Brochure Paper Advertising sareng Poster

Baseuh

Tradisi Jepang kuno urut nuru ngalibatkeun ngagosok awak anjeun ngalawan panarima, janten kagiatan wengi Valentine anu uap. Alat ieu ngandung minyak anu anjeun peryogikeun pikeun masihan nuru sareng sprei supados anjeun henteu kotor tina lambaran biasa anjeun dina prosés. Sedengkeun pikeun téhnikna, tong hariwang — éta kalayan DVD instruksional, sareng aya pidéo dina Halaman wéb Wet's .



($ 59,99, sayogi Ieuh )

3. Kotak Pamula Pasangan Anu teu Kabeungkeut

Gambar tiasa ngandung Pertolongan Pertama sareng Kantong

Teu kabeungkeut

Pikeun cara anu sanés pikeun manaskeun Poé Valentine anjeun, kotak produk séks pasangan ieu kalebet alat ngageter anu tiasa anjeun anggo nalika hubungan séks, cincin hayam jago pikeun ningkatkeun kasenangan anjeun, dadu pikeun maénkeun kaulinan séks anu ngagoda, pelumas sareng gél gairah pikeun ningkatkeun deui sadayana, sareng gantungan panto janten teu aya anu ngaganggu anjeun.

($ 150, sayogi Ieuh )

4. Amplop Beureum Dasi Pesen Nyumput

Gambar tiasa ngandung Asesoris Dasi Asesoris sareng Dasi

Amplop Beureum

Sutra 100-persén ieu, dasi belang diagonal sanés ngan ukur dianggo. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun nunjukkeun cinta anjeun ku catetan tulisan leungeun dina 25 haté kertas anu pas kana saku dina jero. Éta aya dina kotak beureum ngagurilap anu ogé ngandung pesona haté nikel anu berbunyi, Ieu haté kuring, jaga éta ogé, 'barengan nami pasangan anjeun.

($ 50, sayogi Ieuh )

5. Brooklyn Brew Shop Bir Aula Boss Kado Set

Gambar tiasa ngandung Food Bread Cracker sareng Pretzel

Toko Bir Bir

Anjeunna tiasa ngadamel bir gandum nyalira, babarengan sareng beuleum kéju pretzel sareng bir pikeun ngiringan éta. Anjeun tiasa duaan ngiringan nginum roti sareng buku Ngadamel Sababaraha Bir: Resep Kumpulan Leutik Ti Brooklyn ka Bamberg bakal masihan anjeun seueur resep anu resep pikeun dicobaan. Tapi ke heula, anjeunna tiasa linggih terasrasakeun ngaraosan bir pribados nyalira kalayan opat alat panyapu roti lima ons.

($ 90, sayogi Ieuh )

6. Godiva Slice of Love Round Chocolate Gift Box

Gambar tiasa ngandung Manisan Makanan Manisan sareng Dessert

Godiva

Upami anjeun badé kana jalur permén — sabab, hayu urang nyanghareupan éta, teu aya hadiah anu langkung aman tibatan manisan — ieu nempatkeun putaran asli dina coklat Poé Valentine. Koléksi éta nyonto salapan dessert ti sakumna dunya, kalebet piramida tcher torte, crème brûlée kalayan desain marmer konéng sareng oranyeu di luhur, sareng kué chiffon téh héjo dibungkus dina coklat hideung.

($ 28, sayogi Ieuh )

langsing deui lempeng ku tungtung curly

7. Paket Hard Rock Hotel Nakal & Bagus

Gambar tiasa ngandung Gedong Perumahan Di jero Ruangan Desain Interior Jati Kursi Ruangan Kondo Penthouse sareng Ruang Tamu

Hotél Hard Rock

Upami anjeun milari sikep romantis anu over-the-top, genep lokasi Hard Rock Hotel — Bali, Biloxi, Palm Springs, Panama Megapolis, Pulau Pinang, sareng Singapura — nawiskeun 'paket nakal & pikaresepeun,' anu kalebet 'bangor kit 'tina strawberry anu ditutupan coklat, sarapan dina ranjang, sareng pijet pasangan pikeun nyiptakeun pangalaman anu teu tiasa diinget ku anjeun duaan.

($ 199 per wengi, sayogi Ieuh )

Langkung ti Glamour:

- 9 Mainan Seks Anu Anjeun Henteu Ngadéngé Ngeunaan Tapi Anu Anjeun Kedah Coba
- 11 Kado Seksi kanggo Status Hubungan Naon waé
- Aya Sababaraha Tanda Heran Anjeun Tiasa Kencan sareng Narcissist