6 Tip pikeun Balanja Bra Nalika Ngabobodo

Pitunjuk anu pasti. 6 Tip pikeun Balanja Bra Nalika Ngabobodo

Saha waé anu kedah balanja kutang DDD + kenging ngabuktoskeun: Upami cangkir anjeun kaburu, janten tiasa nyarios, tiasa langkung sesah milari gaya anu pas sareng kabutuhan anjeun, naha éta hartosna gaduh pangrojong, hoyong pamer beulian, atanapi ngan saukur raoseun. . Seueur mérek henteu nampung ukuran cangkir dina kisaran E, F, G, sareng H, sareng ragamna kirang nalika ngeunaan gaya maju-maju. (Hayu urang tingali sababaraha ragam kalayan renda, warna, sareng nilai desain, hehehehe?) Daripada nampi éléh, anjeun pantes anu saé-henteu, hébat! -Bra anu tiasa nyumponan sadaya tungtutan anjeun.



Anjeun parantos terang pentingna pas profésional, ngawangun papakéan kutang tina sababaraha gaya konci, sareng kabuka pikeun investasi sakedik deui dina laci baju jero anjeun pikeun milari naon anu anjeun peryogikeun tina éta. Tapi kumaha upami sakedik detail pangwangunan dina kutang anjeun anu ngabédakeun, atanapi mikawanoh tanda-tanda nalika band anjeun parantos ditetes? Glamor angkat ka ahli baju jero pikeun saran anu langkung lengkep pikeun ngabantosan pembeli ageung kalayan usaha balanja kutang. Parios naon anu di ahli-Margaret Quinn, manajer pamasaran Tambihan Elle ; Ra'el Cohen, kapala desain di Katilu Cinta ; Jessica Pfister, wakil présidén di Misteri na ; Lyn Lewis, CEO Journelle ; Fajar Kenney, manajer konsultan nasional pikeun Wacoal ; Helene Morris, desainer ti Sorangan ; sareng Willy Mrasek, sutradara kreatif di Grup Felina —Kudu nyarios.

Narima yén anjeun kamungkinan nganggo ukuran anu lepat. Éta lumrah pikeun jalma anu ngagaleuh sareng nganggo ukuran kutang anu salah, sareng upami anjeun ngagaduhan payu ageung, para ahli nyarios éta biasana kusabab anjeun nyobian meres kana kutang anu alit teuing atanapi henteu cukup ngadukung. (Kenney sareng Lewis duanana nyarios yén seuseueurna pembeli busty mésér kutang ageung ukuran band sareng alit teuing tina ukuran cangkir.) Sababaraha tandana: tali kutang anu teras-terasan murag, nganggo kabel anu ngagali kana boob anjeun , gelas anu ngacapruk…. Upami aya atanapi sadayana anu rumaos dalit teuing, Lewis nyarankeun mendakan ukuran sadulur pikeun anu parantos anjeun anggo— anjeun bakal mendakan seueur pituduh badarat kana éta nomer magic online .

Bener merhatikeun band. Lewis nyatet yén 80 persén dukungan asalna ti band pikeun ngadukung beurat dada. Éta kedah pas merata ti payun ka tukang sareng henteu ngalih atanapi ngalih nalika anjeun ngacungkeun panangan, sareng kedahna ngagolér peuntas deui anjeun tanpa naék (upami éta, éta hartosna ageung teuing, kusabab beurat payu ditarikna ). Paké kutang anjeun dina cangkéng anu paling leupas, supados nalika band ngalegaan kana waktos anjeun tiasa langkung seueur nganggo éta ku ngan saukur diketetkeun. (Per Cohen, anjeun bakal terang yén anjeun nganggo ukuran band anu pas nalika anjeun ngan ukur tiasa nyabak dua jari dina handapeun tukangeunna.)

sabaraha musim mrs maisel

Terang kumaha raoseun pas anu pas. Gelasna kedah teras-terasan nyocogkeun kana dada tanpa nyaring, limpahan, atanapi ngagali kana jaringan. ' underwire kedah nuturkeun perimeter jaringan payudara sareng istirahat dina kandang iga. Tali henteu kedah dieunakeun (anjeun kedah tiasa ngan ukur dua jari di handapeunana, saur Pfister) atanapi ngagali taktak anjeun (éta sanés anu nyayogikeun dukungan, saurna-éta anu béntenna aya).

Tukeur kaluar kutang dina dasar semiregular. Ahli satuju yén, rata-rata, anjeun kedah mésér kutang énggal unggal genep bulan. Sapertos sapatu karesep anjeun, aranjeunna nganggo sareng manjang kalayan sering dianggo, jelas Pfister, nambihan tanda anu jelas yén kutang parantos ngajalankeun jalanna kalebet tali leueur, gelembung dobel dina cangkir, ujung-ujungna ngageleger, underwires anu kakeunaan, sareng tangtosna henteu. meunang angkat sakumaha anu anjeun pernahkeun. Pikeun ngamangpaatkeun paling kutang tina kutang anjeun, anjeun bakal hoyong ngajaga papakéan baju jero baju sadayana: Kusabab serat peryogi cekap waktos kanggo beristirahat sareng narik deui saatos unggal pakean ngajaga fungsionalitas, disarankeun silih ganti antara bra. (Cohen nyarankeun sahenteuna kudu tilu dina rotasi biasa.)

Mertimbangkeun bentuk payudara anjeun. Nalika balanja kutang anyar, Lewis nyatakeun penting pikeun mikirkeun sanés ngan ukur ukuran dada anjeun, tapi ogé bentuk buah dada anjeun. Upami buah dada anjeun bentukna cai panon, contona, demi atanapi gaya balconette bisa nawiskeun anjeun pas anu saé; upami aranjeunna buleud, terjun atanapi siluét segitiga panginten langkung raoseun, sabab narik jaringan payudara dina gigirna. Upami anjeun gaduh bust pinuh, kutang henteu ilaharna paling raoseun nalika aranjeunna ngabentuk bentuk dada sareng gaduh pangaruh rata, numutkeun ka Lewis. Ieu mangrupikeun gunana pikeun sababaraha jenis payudara béda .

Pikirkeun lawon. Éta mitos yén beurat, kutang industri-raos mangrupikeun hiji-hijina pilihan baju jero anu ngadukung nalika anjeun ngagaduhan big boobs. Merek tungtungna (tungtungna!) Ékspérimén sareng sauntuyan lawon, siga renda jeung bolong , Éta henteu ngorbankeun kanyamanan atanapi struktur pikeun busts anu langkung ageung. Rahasia mastikeun yén kutang, henteu paduli naon anu dilakukeun, nyayogikeun dukungan jangjang anu hadé — dina kecap sanésna, panel lawon dina sisi kutang (anu nyambungkeun cangkir kana genggaman anu aya di tukang) kuat sareng dirancang kalayan saé ngarah tiasa nahan bust anu langkung ageung. Pertimbangan desain sanés anu kedah dipilarian kalebet: underwire atanapi padded cangkir pikeun nambihan bentuk sareng definisi; boning samping pikeun nyetélkeun band; sling interior pikeun ngabantosan proyéksi sareng bentuk alami; sareng tali padded pikeun ngatur volume cangkir anu langkung ageung sareng nawiskeun angkat anu raos.

Dihareupeun, kami iklaskeun tip ahli ngeunaan rupa-rupa jinis kutang pikeun sagala rupa pangabutuh sareng kabutuhan.

Sadaya produk anu diulas dina Glamour dipilih sacara mandiri ku éditor urang. Nanging, nalika anjeun mésér hal ngalangkungan tautan eceran kami, kami tiasa kéngingkeun komisi afiliasi.