6 Tanda Anjeunna Serial Dater

Dater sérial tindakan sapertos kencan mangrupikeun padamelan na. Tétéla situs kencan online anu cekap pinuh ku cara ngintip ieu. Abdi henteu terang; Kuring sibuk teuing milarian jalma-jalma ieu dina kahirupan nyata. Abdi resep ningali éta salaku Periode Poék Disebut Dua Puluh Puluh Kuring.

Gambar tiasa ngandung Asesoris Dasi Asesoris Manusa Dasi Kaos Baju Beureum sareng Baju



Lalaki kalayan kameunangan judi dina saku

Gambar Getty



Kecap nasihat munggaran: Jantenkeun lalaki anu aya dasi kartu sareng maénkeun ratusan dina saku bajuna.



Serial daters henteu siap siap-siap. Aranjeunna resep ngudag, sareng nalika aranjeunna gaduh anjeun dina wébna (atanapi ranjang), maka BAM, aranjeunna kaluar sapertos lauk paribasa.

sinyalna pinuh bikini luhur waisted handap

Ieu 6 tanda anu kudu diawasi:

1. Anjeunna jajaka saumur hirup. Anjeunna Clooney-esque, tapi sigana henteu saé katingalina. Hubungan pangpanjangna anu dipiboga nyaéta dua taun, teras anjeunna ngareureuhkeun éta nganggo alesan lame anu teu tiasa ditahan di kantor pos.



2. Anjeunna menawan panties anjeun - sacara harfiah. Sapertos dina, sakali anjeun bobo sareng anjeunna, anjeunna henteu sapertos 'lebet' anjeun sapertos anjeunna sakali. Malah kopi babarengan énjing énjing nyandak pallor poék.

__3. Panonna molotot nalika anjeun nyarioskeun ngeunaan diri anjeun atanapi kapentingan anjeun .__ Anjeunna langkung resep ngajantenkeun paguneman fokus kana anu penting: anjeunna. Upami anjeunna nyarioskeun nyalira di jalma katilu, lumpat waé.

4. Anjeunna ngajanjikeun janji kosong anu teu tiasa dijalankeun. Sanés anjeunna kedah ngerjakeun proyek ageung, éta langkung milih kaluar sareng budak awéwé anu anjeunna pendakan tadi wengi.



5. Pagawean anu sagalana pikeun anjeunna. Éta ngahartikeun anjeunna. Anjeunna nyarios sapertos, 'Kuring bakal ageung,' sareng 'Kedah ngahasilkeun artos éta.'

endah mrs maisel usum anyar

__6. Saatos sababaraha kencan, anjeunna bakal ngamimitian nyarios ngeunaan kumaha effed na .__ Sareng kumaha anjeunna pikir anjeunna mungkin depresi atanapi bingung. Émangna. 'Goréng, abdi tiasa ngabantosan.' Abdi resep ngémutan ieu salaku nyiapkeun jalan kaluar na. Éta ngan ukur cara séjén pikeun nyarios sanés anjeun, éta kuring. Sareng, hehehehe, henteu ngabodor éta sanés kuring.

Catetan: Kuring henteu terang upami nyerat tulisan ieu parantos ngajantenkeun kuring langkung ambek atanapi bodo. Jalan anu mana waé, percanten ka kuring nalika kuring nitah anjeun nyingkahan jalma-jalma ieu sadayana. Kacuali tangtosna, anjeun peryogi matéri. Teras, ku sadayana, lakukeun naon anu anjeun kedah lakukeun.

Saha waé anu terang lalaki sapertos kieu? Dupi anjeun kantos kencan dater sérial? Kumaha upami online? Naha aya anu suksés ngajantenkeun hiji?

Langkung seueur tanda anu kedah diperhatoskeun di dunya kencan:

  • 6 Tanda Anjeunna Hayang Anjeun Janten Kabogoh Na

  • 6 Tanda Rusak Anjeun Henteu Siap Hubungan

  • 6 Cara Pikeun Nyarioskeun Upami Anjeun tos siap gerak babarengan

Poto: Thinkstock