37 Déwi Kepang Anjeun Pasti Hoyong Pikeun Gaya Pelindung Anjeun Salajengna

BRB, ngajadwalkeun pasini. 37 Gaya Rambut Braids Dewi Sempurna pikeun 2020

Gambar Getty; Instagram



Upami anjeun milari hiji gaya pelindung anu bakal langsung ngajantenkeun anjeun pikaresepeun sareng royal, kepang déwi aya dimana. Katingali ti saprak Afrika kuno, dimana ayana simbol kreativitas sareng karya seni . Jujur, sami sami dina taun 2020, nunjukkeun sagala cara anu pikaresepeun sareng leres-leres penemuan anjeun tiasa nganggo gaya na. Tapi sateuacan urang asup kana éta, sakedik latar ngeunaan naon anu janten jalangan déwi lawan Sababaraha kepang atanapi braids kotak.

Naon kepang déwi?

Kepang Déwi intina jagong kandel. Ukuranana langkung ageung, diangkat langkung luhur, sareng dikepang caket kana kulit sirah anjeun. Éta tiasa ditata ku sababaraha cara pikeun unggal kasempetan; anjeun tiasa angkat ti gym, langsung damel, teras kaluar nginum, bari ngajaga rambut anjeun sareng katingali superchic. Ditambah lain? Kusabab ukuranana langkung ageung, aranjeunna biasana langkung gancang dipasang tibatan kepang kotak tradisional atanapi jagung. Rencanana dimana waé ti 30 menit dugi ka sababaraha jam, gumantung kana braider anjeun sareng kumaha rumitna anu anjeun pikahoyong.

Ayeuna anjeun ngagaduhan dasar-dasarna, ieu tingali sababaraha variasi karesep urang dina kepang déwi. Siap pikeun screenshot.