10 Rahasia Kecantikan Tina YouTube Star Kandee Johnson

Artis makeup, bintang YouTube, sareng kontributor kageulisan urang Kandee Johnson nyalira tiasa ngajantenkeun dirina siga saha waé. Sacara harfiah, saha waé. Kalayan 2,7 juta palanggan YouTube na sareng usum kadua Beauty ReCovered debut dina minggu ieu (édisi bintang pop), kami pikir kami bakal langsung ka ahli makeup dirina pikeun ningali naon anu anjeunna bawa kalayan anjeunna sepanjang waktos, kageulisan-krisis gancang ngalereskeun, sareng produk anu anjeunna sumpah.

Gambar tiasa ngandung Wajah Manusa sareng Jalma



OKÉ, kami hoyong terang. Produk naon anu anjeun simpen dina kantong anjeun sepanjang waktos?

Salawasna maskara sahingga kuring tiasa noél bulu mata kuring upami aranjeunna peryogi jas tambahan. Sareng kuring ngagaduhan palapis hideung kusabab kuring ngarasa anjeun peryogi kitu. Teras gumantung kana dinten kuring bakal ngagaduhan tilu pelapis lambe sareng dua dugi ka tilu warna lambey.



Upami anjeun kedah hirup ngan ukur tilu produk kageulisan salami hirup anjeun, naon sababna sareng kunaon?



Éta bakal janten pondasi sabab kuring hoyong kulitna katingali sami ... Ooh dangit! Tilu hésé pisan! Abdi ngalakukeun pondasi, maskara, sareng eyeliner hideung.

Naha anjeun nganggo pensil atanapi liner cair?

Kuring nganggo pensil ol anu saé kusabab anjeun tiasa ngabanting kana saluran cai, sareng anjeun tiasa ngempelkeunna di garis lash anjeun supados bulu mata anjeun katingali langkung kandel.



Naon trik pangbasajanna anu tiasa dianggo awéwé pikeun katingali bintang pop-sampurna - atanapi siap-wengi-siap-dina waktos-waktos?

Éta bakal nyetél pondasi anjeun leres supados kulit anjeun katingalina sapertos anjeun leumpang langsung tina sampul albeum atanapi kaluar tina pidéo musik. Sareng trik éta nyaéta anjeun sok hoyong mastikeun yén anjeun angkat tina produk cair ka anu paling garing. Janten anjeun teras-terasan hoyong lapisan lapisan cair anjeun, teras krim panyumput anjeun, teras anjeun kedah teras-terasan diatur ku bubuk. Komo kongkolak panon anjeun, anjeun kedah pastikeun yén anjeun nyumputkeun panyumput atanapi bubuk dina kongkolak panon anjeun sateuacan nempatkeun eyeshadow sabab éta bakal ngajantenkeun langkung lami.

Naha anjeun ngagaduhan produk bubuk anu anjeun nyarankeun?



Abdi resep pisan bubuk tembus. Abdi bogoh pisan ka Tutup bubuk tembus FX . Teras upami anjeun hoyong nyéépkeun sababaraha dolar deui, La Mer ngagaduhan bubuk tembus éta endah. Anjeun siga orok. Sareng upami anjeun leres-leres hoyong katingali matte sadidinten, kuring leres-leres bogoh Ngadamel bubuk definisi tinggi Ever . Éta kalolobaanana basis silikon… Anjeun moal ngagaduhan minyak, teu aya caang, teu nanaon. Anjeun bakal katingali sapertos gaduh matte super. Éta saé kanggo sadidinten ogé.

Naon trik kageulisan anjeun anu paling hadé?

Upami kuring ngumbara sareng nampi jarawat kuring bakal nyandak odol sareng kuring bakal ngempelkeunana di ditu sareng éta bakal garing janten abdi tiasa nutupan sareng nempatkeun makeup di luhur. Teras éta katingalina henteu sampurna. Hal sanés anu sanés anu kuring resep, upami anjeun iinditan sareng anjeun kaluar sareng kulit anjeun saé, candak irisan lemon sareng sabungkus gula — naon waé jinis gula-teras dicampur dina dampal panangan anjeun sareng anjeun gaduh scrub raray instan. Sadaya asam anu aya dina jeruk nipis ngabantosan ngaluarkeun sareng ngaluarkeun kulit anu maot sareng kokotor.

Tips naon anu anjeun gaduh pikeun awéwé merjuangkeun hawa anu hoyong ngajaga kulitna tetep langsing sareng makeupna tetep gembleng?

Abdi resep pisan hidrasi tambahan anu diberesihan ku minyak beberesih. Rasana sapertos netepkeun kulit anjeun janten sakedik langkung beueus. Anjeun terang, upami anjeun nuju usum tiris di luar ... nyandak balm lip sareng anjeun sabab biwir garing, panyumput pikeun irung beureum, sareng nganggo semprot makeup pikeun ngabantosan anjeun dina kaayaan anjeun henteu masalah kaayaan cuaca anjeun. nuju kaluar.

Ayeuna kanggo pilihan anu sesah: Upami anjeun ngan ukur ngan ukur ngan saukur makeup, tapi henteu ngalereskeun rambut saluruh umur anjeun atawa ngalakukeun rambut anjeun, tapi henteu nganggo makeup deui, anu mana anu anjeun pilih?

Oh, manusa. Éta leres pisan tangguh. Anjeun terang teu? Sigana mah kuring badé nganggo makeup sareng ngarepkeun yén rambut rancunit deui dina gaya.

Saha ikon kageulisan anjeun sareng kunaon?

Sigana mah ikon kageulisan kuring sadayana ti taun '40an sareng' 50an. Abdi bogoh Jane Mansfield, Rita Hayworth, Marilyn Monroe-sadaya awéwé anu ngagaduhan kaéndahan Palasik dimana aranjeunna katingali elegan sareng geulis sepanjang waktos. Éta anu karesep kuring.

Naon tren kageulisan favorit anjeun ayeuna?

Biwir matte mangrupikeun hal anu kuring pikaresep. Sareng kuring miharep éta henteu pernah sirna sabab kuring resep pisan.

Naon kuciwa kasieun anu anjeun gaduh anu anjeun hoyong hilap?

Meureun nalika kuring overtweezed alis kuring taun ka pengker. Siga, kumaha aranjeunna tiasa tumuh deui? Abdi resep pisan aranjeunna pulih! Sigana mah kuring ngagambar aranjeunna nganggo pulpén ipis sakedap.

Entong sono transformasi makeup endah Kandee janten bintang sapertos Charli XCX, Rita Ora, Miley Cyrus, sareng anu sanésna dina usum anyar Beauty ReCovered. Parios pidéo munggaran di handap!