• 18 Panutup Puting Pangsaéna sareng Kutang Anu Henteu Kéngingkeun pikeun Ngalereskeun Sadaya Dilemmas Baju Anjeun

    18 Panutup Puting Pangsaéna sareng Kutang Anu Henteu Kéngingkeun pikeun Ngalereskeun Sadaya Dilemmas Baju AnjeunMilarian kutang anu sanés kutang? Ieu pitunjuk komprehensif pikeun nutupan puting, bra perekat, sareng pastis — sareng iraha ngagemna.

    Baca Leuwih

  • Kuring Nyobian Perawatan IPL Pikeun Ngaleungitkeun Tempat Matahari Kuring

    Kuring Nyobian Perawatan IPL Pikeun Ngaleungitkeun Tempat Matahari KuringHoyong terang kumaha nyingkirkeun bintik matahari? Perlakuan IPL (atanapi lampu berdenyut sengit) tiasa ngabantosan ngirangan aranjeunna. Kieu kumaha jalanna, sabaraha biayana, sareng seueur deui.

    Baca Leuwih

  • 8 Kaléng Panginepan Pangsaéna dina 2021 pikeun Luar Bumi atanapi Di Bumi

    8 Kaléng Panginepan Pangsaéna dina 2021 pikeun Luar Bumi atanapi Di BumiSiraman anu pangsaéna tiasa gumantung kana dimana anjeun kedah anggoana sareng kumaha awét anjeun pikahoyong. Panggihan pilihan anu pangsaéna dina panduan anu jero.

    Baca Leuwih

  • 16 Gagasan Pakaian Tanggal Anjeun — sareng Anjeun — Bakal Cinta

    16 Gagasan Pakaian Tanggal Anjeun — sareng Anjeun — Bakal CintaIeu pakéan — kalebet baju, sapatu, sareng kaos — tanggal anjeun bakal mendakan seksi tapi anjeun ogé bakal resep sareng mendakan nyaman kumaha agenda na.

    Baca Leuwih

  • The 'Strawberry Dress' mangrupikeun Sensasi Viral, tapi Éta ogé Lambang Anu Henteu Ditambahkeun

    The 'Strawberry Dress' mangrupikeun Sensasi Viral, tapi Éta ogé Lambang Anu Henteu DitambahkeunPenjualan pakéan stroberi Likira Matoshi anu $ 490, anu parantos nambihkeun para nonoman anu mendakan cara kréatip pikeun menikmatinya, parantos spike saprak Juli.

    Baca Leuwih

  • Buku, Pidéo, sareng Blog kanggo Pamula Hidroponik

    Buku, Pidéo, sareng Blog kanggo Pamula HidroponikNalika mimiti asup kana hidroponik sareng ngebon perkotaan, kuring henteu terang dimana mimitina. Teu aya sumber inpormasi anu saé pisan

    Baca Leuwih

  • 27 Pakéan Musim Semi Pangsaéna Pikeun Ngubaran Blues Usum Anjeun

    27 Pakéan Musim Semi Pangsaéna Pikeun Ngubaran Blues Usum AnjeunTina rajutan ribbed ramping kana gaya berjenjang billowy, mendakan baju semi anu pangsaéna ditawarkeun 2021. Balanja baju peralihan ti Jalma Gratis, Asos & seueur deui.

    Baca Leuwih

  • Ngamutihan papakéan anjeun Kalayan 6 Klasik Musim Semi Ieu Anjeun Kénging Deui Deui

    Ngamutihan papakéan anjeun Kalayan 6 Klasik Musim Semi Ieu Anjeun Kénging Deui DeuiEntong salah paham: Abdi resep balanja sepanjang waktos dina sataun (masalah anu kuring kendali, hatur nuhun pisan), tapi aya sababaraha hal ngeunaan balanja spring anu ngan saukur nyieun kuring gumbira positip - urang nuju nyarios -ka-do-a-cartwheel bungah. Sanaos aya ton tren mode anu hébat di luar musim ieu (halo, suar, fringed sadayana, sareng gladiator anu nenda luhur suku), aya anu spektakuler garing ngeunaan klasik musim semi anu diénggalan ieu. Aranjeunna leres-leres mangrupikeun blok wangunan tina papakéan spring. Hayu urang ngarecahna: Jaket Jean dina Bodas: Jaket denim langkung serbaguna pikeun dilapiskeun kana kaos, baju haneut, komo baju kembang. Tapi daripada biru klasik, naha henteu diénggalan sareng bodas? Anu ieu ti Levis. Blus Sutra Anyar: Blus Pussy Bow (anu asalna ti taun 1900 sareng dipopulerkeun ku Coco Chanel sareng Yves Saint Laurent dina '60an) parantos balik. Éta masihan katingal feminin nalika kerah dihijikeun dina ruku amis tur ujung langkung sultry ku ngantep éta kabuka (tanggal-wengi sampurna!). Anu hiji ieu ti ASOS. The Cordovan Penny Loafer: Janten klasik sareng sadaya-Amérika, hiji loafer di cordovan ngagaduhan patina beunghar sareng

    Baca Leuwih

  • Staples Baju Rapat Pésta Anu Ngerjakeun Sacara harfiah Sacara Sadayana, Ti Ayeuna Ngalangkungan Taun Anyar

    Staples Baju Rapat Pésta Anu Ngerjakeun Sacara harfiah Sacara Sadayana, Ti Ayeuna Ngalangkungan Taun AnyarStaples Baju Rapat Pésta Anu Ngerjakeun Sacara literal Sacara Sadayana, Ti Ayeuna dugi ka Taun Anyar

    Baca Leuwih

  • Peringatan hanjelu kumaha seriusna CML

    Peringatan hanjelu kumaha seriusna CMLSakumaha anjeun terang saha kuring sering nyandak sikap anu héran blasé kana hal anu ngagaduhan kanker. Ngan kuring parantos ngalaksanakeun kalayan hadé anu sigana gélo pikeun ngawadul atanapi cicing. Sareng kuring terang yén kuring untung pisan pikeun ngagaduhan pil anu hébat anu ngajaga kuring séhat (pil anu kuring beuki hariwang ngamimitian nginum deui). Nya, hanjakalna, éta sanés pikeun sadayana. Kuring kantos hubungan sareng Lea Morrison saprak pas waktos anjeunna didiagnosa — dina Januari 2006, genep bulan saatos nikah. CML-na kapanggih nalika kunjungan inpormasi sareng OB. Anjeunna ngarepkeun ngamimitian kulawarga; tibatan, anjeunna ngagaduhan kanker. Nalika urang ngirimkeun e-mail, kuring nyerat yén anjeunna bakal henteu kunanaon, yén Gleevec endah pisan, yén anjeunna anom sareng séhat ogé sareng sakali anjeunna di remisi anjeunna bakal ngagaduhan seueur pilihan indung. Abdi lepat. Saatos genep bulan di Gleevec, cacah kanker Lea henteu acan ngiringan (pikeun babandingan, saatos kuring aya kana ubar salami genep bulan leukemia kuring parantos teu katingali dina 98 persén sél kuring ngan ukur 4 persén). Dokter tetep nyayogikeun dosis na sareng akhirna, deui dina bulan Nopémber, ngalih ka anjeunna

    Baca Leuwih